reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzien Doberek!
U nas nocka przekoszmarna....tez nie wiem kiedy ja to wyspie....spalam moze z godzinke razem wzieta....:-(....w dzien Redanek spi spokojnie, nawet ujadanie psow mu nie przeszkadza, a sasiad mechanik walacy w blache tez go nie obudzi, a w nocy jak jest cisza to kreci sie, nie moze sie ulozyc, marudzi, placze...ech

ja mialam jednodniowy kurs przedmalzenski i byl super (w UK), nic nie bylo o zadnym planowaniu ciazy....tylko jak to bywa w zwiazku i takie cwiczenie co wiemy o sobie i takie tam...do tego wszystkie pary byly roznego wyznania(tzn jeden katolik drugi innej wiary)...i kilka par mialo juz dzieci...nikt nie robil zadnych problemow, wszystko bylo otwarcie...:tak:

patinka, mazia spoznione najserdeczniejsze zyczonka !!!Mam nadzieje mialyscie udany dzien!

patinka powodzenia z praca!

magdusia buziaki dla Twojej pieciomiesieczniaczki...

ccaroline romantycznej rocznicy!

ccaroline no szmat czasu dokładnie jak u nas :) 8lat (choć znamy się pół życia). Gratuluję i życzę miłości do samego końca :) A jeśli chodzi o nauki to nas ominęły, ksiądz stwierdził że w naszym przypadku to parodia :) i że on to by chciał nam ślubu bez zbędnych formalności choćby jutro udzielić. No nam się nie składało, przez żałoby w rodzinie. Ale teraz choćby się waliło i paliło 13-listopada powiemy sobie sakramentalne tak :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry,
pogoda piękna więc pewnie spędzimy dzień na dworze:) noc super. malutka nie miała już temperatury spała ładnie tylko ja co chwilka chodziłam i sprawdzałam jej czoło. zjadła o 6 190 mleka pogadała i wzięłam ja do łóżka do nas to pospała do 8 teraz też śpi. nawet zupke zjadła dziś ładnie. czyli wszystkie te hece to po szczepieniu, dobrze bo już się martwiłam że coś się przyplątało.
ccaroline życzę udanej rocznicy i jeszcze 200 takich lat :)
dziewczynki piorę się za sprzątanie bo mam taki bałagan że aż wstyd:) do później

hejka
nocka ok do 5 potem to tylko krecenie sie i marudzenie przez sen...ehhhhhhh.. obudzil sie przed 9 i teraz juz chce spac wiec zaraz mykam na spacerek tylko kawcie dopije :)
widze, ze chyba ja tu njsz zaszłam w ciąze bo po miesiacu bycia z Ł...dluga historia ;) w ogole moja ciaza to cud bo niby nie moglam miec dzieci :)))) wiec wyobrazcie sobie moja mine jak poszłam do lekarza... :)
no nic mykam pozniej się odezwę :)

No to Marciaa faktycznie niezle szybko CI poszło;) Myszowata to dokładnie tak jak ja:) 25 kwietnia slub, a 18 czerwca zrobilam test i bach;) pierwszy moj test w zyciu i od razu trafiony:D

hejka
nocka ok do 5 potem to tylko krecenie sie i marudzenie przez sen...ehhhhhhh.. obudzil sie przed 9 i teraz juz chce spac wiec zaraz mykam na spacerek tylko kawcie dopije :)
widze, ze chyba ja tu njsz zaszłam w ciąze bo po miesiacu bycia z Ł...dluga historia ;) w ogole moja ciaza to cud bo niby nie moglam miec dzieci :)))) wiec wyobrazcie sobie moja mine jak poszłam do lekarza... :)
no nic mykam pozniej się odezwę :)

No rzeczywiście szybko :) Zdziwiona na pewno musiałaś być :)

Dziewczyny dziękuję za życzonka :) Natalka moja maruda właśnie usnęła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry