reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej hej hej u nas nocka też super spokojna. franko zasnął bez kąpieli po 20.00 bo mieliśmy gości. Cała trójka spala pomimo hałasu. Dałam na śpiąco mleko po 4.00 i spał do 7.00. Teraz też zjadł. Ale spał by jeszcze pewnie. Tylko teściowa zrobiła pobudke, wracając z pracy zaszła do naszego do domu i zaczęła nawalać w parapet. Tylko po to żeby powiedzieć w tesco są książki do 1klasy... (no comment ) teraz leżymy z Franko w łóżku razem i chyba jeszcze drzemka będzie. :)

reklama
Witam sie i ja.U mnie nocka super,Bartus szybko zasnoł ok 21,bo ciezko mu szło,obudził sie o 4 i o 7 ale mleka nie chciał i spi dalej.Dzisiaj jednak nie mamy szczepienia,bo nie ma tej babki od kłucia,dlatego tylko po recepte na mleko jade i sie umówic na szczepienie.Pogoda sliczna wiec na spacerek pójdziemy.

Ccaroline85 wszystkiego najnajlepszego i zycze Ci takich jeszcze 200lat.

Miłego dnia życze!

Carola wszystkiego Naj :-)

U nas nocka ok. Tylko cos mnie zemdlilo o 1 w nocy i musialam is do lazienki.. Fuj.. kluski w nosie to niemile uczucie :eek::eek:

dobra lece sie rozkladac, bo zaraz kolezanka na pazury wpada :-)

Do pozniej.

hej,
jeny mnie juz trzeci dzien glowa boli...koszmar:wściekła/y:
Noc u nas jak zawsze, o 23 pierwsza pobudka i wiercenie przez cala noc:/ A o 6 kupa:/ matko kiedy ja sie wyspie, chyba po smierci. Tak mi sie marzy, zeby Franek zaczal w nocy spac chociaz do 2:confused2:
ionka ja tez dzieki nauka przedmalzenskim mam teraz Franko:laugh2: tak mi wmowili, ze zeby zajsc w ciaze to musi byc naprawde szczescie i ma sie na to 12 godzin w ciagu calego miesiaca:rofl2:

nie no żarty żartami jeśli chodzi o te nauki przedmałżeńskie, ale serio dostrzegam w swoim otoczeniu coraz to więcej par z problemem zajścia w ciążę, więc mamy mega szczęście, ja półtora miesiąca po ślubie dowiedziałam się, że będę mamą, czyli też bardzo szybko

reklama
nam zajscie w ciąże zajęło 3 miesiące, kalendarzyk sie bardzo do tego przydal, ale juz w tym 3 miesiącu to gadałam ze latwiej jest sie postarac zeby nie miec dziecka niz zajsc w ciąże (ja to troche malo cierpliwa jestem)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry