reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas jest już zabawa stopami ale jeszcze nie wkładamy ich do buzi:)
Pola zjadła wszysko co zjadła to zwymiotowała, ale po 30 min zjadła 120 mleka i teraz śpi. a ja znowu się zamartwiam aby się nic nie przyplątało.

reklama
bioderka ok :) nast wizyta za 5 mies :)

Niki załapał przewroty i dzisiaj ciagle sie obracał z brzusia na plecki ale sie denerwował hihi :)))))

Wreszcie moge usiasc na spokojnie i popijać piweczko :) Mały usnał(od kilku dni klade go wczesniej bo tak to łaził spac o 22.30)- nie spał mi dzisiaj nic praktycznie i był marudny wkładał ciągle łapki do buzki...ale jak spiewałam mu bara bara bara rikitikitak to ubaw po pachy:)

Ł. wział mnie na stary rynek wypiłam ulubiona herbatke kokoswą likier i wiorki kokosowe-polecam! plus mleczko :)
potem połazilismy po starym miescie i do hacjendy:)

Niki bardzo rwie sie do siadania i lekarz pow, ze jesli sprawia mu to frajdę i w granicach rozsadku to moge go czasem za łapki prowokowac pod warunkiem ze sam ma checi :))

Ostatnia edycja:
Hejka Kochane.Ja dopiero teraz wpadam na chwile,bo miałam gosci od dzisiaj mam 7 letnią siostrzenice na 3 dni takze jest fajno.Tak wogóle jestem bardzo zadowolona Bartus przez 2 tyg przybrał 360g i wazy 6880 a juz myslałam ze znowu nie przybrał i mozemy wprowadzac obiadki itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry