Moni27
Monika
ccaroline85 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
życze kolejnych takich rocznic i dużo szczęścia 
U nas dzidzia pojawiła się po 5 latach małżeństwa ( 11 lat razem
) już cała rodzina dawno nam na głowie siedziała że tyle po ślubie a dzidzi nie ma :-) ale wtedy nie byliśmy gotowi.
Poród a raczej cesarke pamiętam bardzo dobrze i to co było potem ( miałam troche komplikacji ) dla mnie dramat
pamiętam że powiedziałam wtedy nigdy więcej dzieci ;-) dalej sie tego trzymam chociaż teraz bardziej że przez następne 5 lat żadnych dzieci :-)
Co do nóżek na ścianie to moge dołączyć
, ale dopiero za drugim razem się udało.
madzia84 super że Bartuś tyle przybrał oby tak dalej
Moni gratuluje nowych umiejętności synusia
Kurcze moja Ola to jeszcze nic nie robi, jest troche słaba po tych szpitalach wszystkich :-( mam jednak nadzieje że juz niedługo będe cieszyła się tak jak wy nowymi umiejętnościami mojej córci.
życze kolejnych takich rocznic i dużo szczęścia 
U nas dzidzia pojawiła się po 5 latach małżeństwa ( 11 lat razem
) już cała rodzina dawno nam na głowie siedziała że tyle po ślubie a dzidzi nie ma :-) ale wtedy nie byliśmy gotowi.Poród a raczej cesarke pamiętam bardzo dobrze i to co było potem ( miałam troche komplikacji ) dla mnie dramat
pamiętam że powiedziałam wtedy nigdy więcej dzieci ;-) dalej sie tego trzymam chociaż teraz bardziej że przez następne 5 lat żadnych dzieci :-)Co do nóżek na ścianie to moge dołączyć
, ale dopiero za drugim razem się udało.madzia84 super że Bartuś tyle przybrał oby tak dalej

Moni gratuluje nowych umiejętności synusia

Kurcze moja Ola to jeszcze nic nie robi, jest troche słaba po tych szpitalach wszystkich :-( mam jednak nadzieje że juz niedługo będe cieszyła się tak jak wy nowymi umiejętnościami mojej córci.