Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marciaa ja pamietam jak Pat sie urodzil, tez chcialam odrazu drugie dziecko, ale potem im Pat byl starszy,tym moja chec slabla... a wszystko przez alegrie, kolki i refluks... Potem juz nie chcialam wcale dzieci hehe... jak juz Pat skonczyl pieluchy i zrobil sie bardziej samodzielny, nie chcialam znowu wracac do punktu wyjscia... no ale przeciez moj syn musi miec rodzenstwo, a i ja chcialam dziewczynke
ale była jazda na maksa:/
mała dawała jezzu, oj....ryk niesamowity, dałam jej czopek, uspokoiła się,troszk zjadła i zasneła...obstawiam zęby na dole...
uffff
Marti, no to super. ja jednak rezygnuję. nie mamy tu nikogo, a M. właściwie tylko na weekendy jest w domu, więc Ol nie widziałaby swoich rodziców prawie wcale
mam jeszcze pracę w szkole na weekendy, więc jakos damy radę
teraz byliśmy na grillu u znajomych, mała jak zobaczyła tyle ludzi na raz, to darła sie, ze chyba na końcu osiedla było ją słychać. juz miałam do domu jechać, ale jednak się oswoiła tyle, że cały czas na rękach, a teraz wrzeszczy, że znowu chce, no ale ile można trzymać takiego klocuszka
ja dzis mialam męczący dzien, byli u mnie moi rodzice ogolnie bylo fajnie, tyle ze okolo 12.30 pojechalismy do sklepu z ciuchami mama chciala sobie jakaś garsonke kupic, ogolnie to nic ciekawego w jej rozmiarze nie znalezlismy w sklepie zmarnowalismy godzine, wrocilismy do domu bylo cos kolo 14.30 (dluzej bo dojazdu nie licze) wtedy szybko obiad zrobic, a tak mnie glowa zaczela bolec z braku kawy, wypilam juz od tamtej pory 2 i nie chce przejsc chyba by sie jeszcze kolejna przydala to moze wtedy by przeszlo
Krzycho dostal od babci taką fajną zieloną grającą kaczke i tak sie do niej smieje, slodki jest
ach no i gadzinka moja kochana ok 3.20 zaczela sie wiercic w lozeczku jak patrze a on oczy ja 5zł i nie ma zamiaru spac, dalam mu wody ze soczkiem troche popil, potem wzielam go do naszego lozka pofikal i chyba dopiero ok4 zasnął, o 6 pobudka na mleczko, zeby on jeszcze go chociaz troche wypil, ale to ledwie 70 ml ale zasnal no i przed 8 znowu zaczął szalec i juz spania nie bylo
słuchajcie u nas chyba też już zęby idą...Franio przy butli bardzo krzyczy...dziś przed snem godzinę się męczyliśmy, żeby zaczął jeść..possał kilka sekund i wrzask i tak non stop:-(masakra:-(no i cały czas łapki w buzi i w ogóle wszystko, moja mama mówi, że mi dwie dolne jedynki wyszły jak miałam dokładnie 5 miesięcy i 2 tyg więc może i on będzie miał ząbki mniej więcej w tym czasie
Witam wieczorową porą,
a myśmy mieli dziś fajny dzień, Pola grzeczna, ładnie jadła a popołudniu pojechaliśmy sobie na rynek do Krakowa. pogoda fajna troszkę połaziliśmy z M i dziewczynkami. Pola cała szczęśliwa bo zamiast leżeć w gondolce to siedziała sobie w foteliku i podziwiała sobie świat. na wieczór mała mi zjadła 240 mleka i 50 soczku wypila. teraz marudzi w w łóżeczku. miłego wieczorku życzę