Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To faktycznie wręcz identycznie bo Franuś też jeśli w ogóle śpi 2h to tylko raz dziennieto możemy sobie podać ręce u nas też w dzień są takie drzemki, jedna jest tylko 2 godzinna ale to wtedy jak jesteśmy na spacerze lub w ogrodzie a tak 25 min i po spaniu
no Gabryś jest bardzoooooooooo towarzyska, do wszystkich się uśmiecha, zna nie zna co to za różnica-aby uśmiech sprzedać![]()
słuchajcie u nas chyba też już zęby idą...Franio przy butli bardzo krzyczy...dziś przed snem godzinę się męczyliśmy, żeby zaczął jeść..possał kilka sekund i wrzask i tak non stop:-(masakra:-(no i cały czas łapki w buzi i w ogóle wszystko, moja mama mówi, że mi dwie dolne jedynki wyszły jak miałam dokładnie 5 miesięcy i 2 tyg więc może i on będzie miał ząbki mniej więcej w tym czasie
no u nas też tak było, a teraz ludzie są be ;-) no ale to niby ten okres, że dziecko dostrzega, że na świecie są też inni, a nie tylko mama i tata ;-)
u nas identycznie :-(
niby ja miałam pierwsze ząbki w pół roku, a u Oli to juz za tydzień... więc może faktycznie coś się szykuje.
dzis znowu poszła spać bez kolacji :-( mam nadzieję, ze zaraz sie obudzi na mleko.
Tabasia- szybkiego dnia w pracy życzę! wcale Ci nie zazdroszczę, no ale jak mus to mus :-(
Z godziny na godzine mam coraz wiekszego dola :-dziewczyny uciekam do łóżka, trzeba się wyspać bo znowu przez 5 dni sama zajmuję się dziewczynkami bo M w pracy. miłej i spokojnej nocki życzę i do poczytania jutro.
tabasia nie martw się będzie dobrze jutro w pracy, najgorszy jest pierwszy raz ale zobaczysz później będzie już dobrze![]()
Mam duzo czasu i czasami nawet jak Al jest taki grzeczny zapominam, ze go w ogole mam 

A czasem po prostu czekam 10min. pobawie sie z nim, a pozniej daje butle i je. Moze sprobuj tak ;-)