reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam wieczorową porą,
a myśmy mieli dziś fajny dzień, Pola grzeczna, ładnie jadła a popołudniu pojechaliśmy sobie na rynek do Krakowa. pogoda fajna troszkę połaziliśmy z M i dziewczynkami. Pola cała szczęśliwa bo zamiast leżeć w gondolce to siedziała sobie w foteliku i podziwiała sobie świat. na wieczór mała mi zjadła 240 mleka i 50 soczku wypila. teraz marudzi w w łóżeczku. miłego wieczorku życzę

reklama
Patinka a probowalas zel na dziaselka? on dlugo nie dziala ale zazwyczaj pomaga dziecku zasnac.
mamy zelik i daje mu ale przynosi ulge na chwile. Za bardzo płakał wiec dałam paracetamol.:tak:

Wama lecielismy tanimi liniami Ryanair :baffled: Nigdy nie mialam takich przygod!
Patinka wspolczuje zabkowania. U nas nawet nie bylo najgorzej, ale dawalam Alowi 2 razy paracetamol, bo tak marudzil i widac, ze go bolalo.

A ja mam dola, jutro do pracy od 8-17, musze wyjechac o 7, a wroce o 18 :-(:-(:-(
no j a tez dlatego dałam. bidulek mój... bede trzymac kciuki za jutro!!!:tak:

Amoj ostatnio z reka w zegarku godzina 9.30 koniec spania.Ale w sumie sie wysypiam:D
zazdroszcze :-) u nas 7 :-)jak jest dobrze :-)

Byliismy na ogrodzie :))))) Franio pospal. Teraz go karmie ale widze ze juz odlatuje hehe

Również witam :) U nas dzień również minął super :) Natalka grzeczniutka :) niesamowicie się ślini! Po za tym wszystko się reguluję z jedzeniem i spaniem w dzień ma już swoje pory :) Co do podziwiania świata w foteliku w stelażu od wózka, moja córa też uwielbia! Nie chce już leżeć na płasko.

jeju zazdroszcze tej 9:30 moj to 6 rano a chodzi spac ok 22 a w dzien to 3 drzemki po 30 min , masakra , no a dzis wyjatek - padl o 19, myslalam ze to drzemka a ten spi i spi , nie przebrany , nie wykapany bez witaminki , ale chyba juz tak zostanie ,tylko cos czuje ze jutro pobudka o 4 no max o 5 :szok:

mamy zelik i daje mu ale przynosi ulge na chwile. Za bardzo płakał wiec dałam paracetamol.:tak:

no j a tez dlatego dałam. bidulek mój... bede trzymac kciuki za jutro!!!:tak:

zazdroszcze :-) u nas 7 :-)jak jest dobrze :-)

Byliismy na ogrodzie :))))) Franio pospal. Teraz go karmie ale widze ze juz odlatuje hehe

moj chodzi spac okolo 8, dzisiaj np walczy do tej pory.
duzo mial wrazen , moze dlatego.
a co do spania to spi do 5-6 oczywiscie z przerwami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry