reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny ogladalam reportaz o butelkach dla dzieci chodzi o ten Bisphenol A JEST TO JAKAS SUBSTANCJA ktora mieszaja przy produkcji plastiku i zrobil badania i wyniki sa szokujace :/ dzieci ktore sa karmione z tych butelek moga powtarza moga MIEC POZNIEJ W PRZYSZLOSCI ZABURZENIA CHORMONALNE dziewczyny za wczwsnie dojrzewaja ,orjentacja sexualna zostaje zaburzona itd .Nie znaczy to ze kazdego to spotka ale daje do myslenia :/
My kupilismy butelki szklane i jakos jestem spokojniejsza nie wiem jakos nie moglam zaznac spokoju po tym progranie :/

reklama
ja nie wiedzialam jakie to szkody powoduje, wiedziałam tylko ze jest szkodliwe i wszystkie butelki wybieralam wlasnie bez Bisphenolu
Ja wczesniej tez nic na ten temat nie wiedzialam i butelki plastikowe sa tutaj takie ze na niektorych nawet nie pisze a najgorzej wypadly Avant niby najlepsze i jedene z tych drozszych :/wszystkie mielismy avant ,potem Nuk tez nie lepszy na opakowaniu niby pisze ze bez a na butelce nic nie pisze :/ dlatego mam to gdzies i wszystkie wyladowala w koszu :(

Ja wczesniej tez nic na ten temat nie wiedzialam i butelki plastikowe sa tutaj takie ze na niektorych nawet nie pisze a najgorzej wypadly Avant niby najlepsze i jedene z tych drozszych :/wszystkie mielismy avant ,potem Nuk tez nie lepszy na opakowaniu niby pisze ze bez a na butelce nic nie pisze :/ dlatego mam to gdzies i wszystkie wyladowala w koszu :(
a jaka firma produkuje szklane?

Cześć dziewczyny :happy:

U nas ładna pogoda, nie jest upalnie i bardzo dobrze :tak: Ale ma padać. Szymon śpi, a jak wstanie wybieramy się do sklepu.

Z tymi butelkami to się przestraszyłam, my mamy wszystkie z aventu.

Życzę miłego dnia wszystkim mamusiom i dzieciaczkom!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry