frotka 74
Fanka BB :)
To ja się też przywitam. Ciągle karmię piersią, choć mała żle przybierała a nie głodowała.Wprowadzam jej zupy i obiadki, je kaszki lub mleko mm raz dziennie. Boli mnie to,ze w ciagu dnia przystawiam ja do piersi a ta sie drze i odwraca...Robię jej butlę i wypija 150-170 mleka lub kaszki. No i co myslec o tym? Od wieczora do 10 rano pije chetnie z piersi 3 lub 4 razy.
Butelki i kubki mam z Nuka.Napisałam do nich maila tak jak Marciaa i też mi wyślą próbki płynu do mycia butelek i smoczków.Na nutricii sie zapisałam ale jeszcze nic nie dostałam.W szpitalu ankiety były ale zmienilismy miasto zamieszkania.
Butelki i kubki mam z Nuka.Napisałam do nich maila tak jak Marciaa i też mi wyślą próbki płynu do mycia butelek i smoczków.Na nutricii sie zapisałam ale jeszcze nic nie dostałam.W szpitalu ankiety były ale zmienilismy miasto zamieszkania.
Problem jest tez w tym, ze wszyscy lacznie z alergologiem namawiaja mnie do karminia piersia, tylko wlasciwie moj M wielki zwolennik polityki cycowej, powiedzial stop. Powiedzial, ze wg niego jestem cudowna mama i nie chce zeby cokolwiek zlego mi sie stalo, przyznam, ze strasznie stresuje go moje niejedzenie i bardzo sie o mnie martwi...ech kochany.