reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

To ja się też przywitam. Ciągle karmię piersią, choć mała żle przybierała a nie głodowała.Wprowadzam jej zupy i obiadki, je kaszki lub mleko mm raz dziennie. Boli mnie to,ze w ciagu dnia przystawiam ja do piersi a ta sie drze i odwraca...Robię jej butlę i wypija 150-170 mleka lub kaszki. No i co myslec o tym? Od wieczora do 10 rano pije chetnie z piersi 3 lub 4 razy.
Butelki i kubki mam z Nuka.Napisałam do nich maila tak jak Marciaa i też mi wyślą próbki płynu do mycia butelek i smoczków.Na nutricii sie zapisałam ale jeszcze nic nie dostałam.W szpitalu ankiety były ale zmienilismy miasto zamieszkania.

reklama
To ja się też przywitam. Ciągle karmię piersią, choć mała żle przybierała a nie głodowała.Wprowadzam jej zupy i obiadki, je kaszki lub mleko mm raz dziennie. Boli mnie to,ze w ciagu dnia przystawiam ja do piersi a ta sie drze i odwraca...Robię jej butlę i wypija 150-170 mleka lub kaszki. No i co myslec o tym? Od wieczora do 10 rano pije chetnie z piersi 3 lub 4 razy.
To niestety częsty problem przy karmieniu na zmianę piersią i butelką. Ja mojego starszego synka karmiłam w dzień tylko z butelki odciąganym mlekiem i potem mm, a w nocy piersią. Adaś nie miał styczności z butelką i nie mamy problemów na szczęście.

To niestety częsty problem przy karmieniu na zmianę piersią i butelką. Ja mojego starszego synka karmiłam w dzień tylko z butelki odciąganym mlekiem i potem mm, a w nocy piersią. Adaś nie miał styczności z butelką i nie mamy problemów na szczęście.
Musiałam wprowadzic butelkę do dokarmiania mlekiem sztucznym.Ale już kupiłam butelke ze specjalnym ustnikiem z nuka do nauki picia z kubka.

Dopisuję .Moja maleńka śpi jak zakleta od 12,30 .Nie pamiętam kiedy tak spała w dzień, przez te ząbki. Wszystko porobiłam i na BB jest wkońcu czas a nie tylko na ulubioną galerię:)

Ostatnia edycja:
polusia, ionka co tu duzo pisac, macie w zupelnosci racje, wiem, ze sie wykanczam powoli, bo po 4 miesiacach scislej diety zaczynam kulec ze zdrowiem, a dziecko przeciez chce matki a nie cycka tylko no nie?:sorry: Problem jest tez w tym, ze wszyscy lacznie z alergologiem namawiaja mnie do karminia piersia, tylko wlasciwie moj M wielki zwolennik polityki cycowej, powiedzial stop. Powiedzial, ze wg niego jestem cudowna mama i nie chce zeby cokolwiek zlego mi sie stalo, przyznam, ze strasznie stresuje go moje niejedzenie i bardzo sie o mnie martwi...ech kochany.

Blu tez masz racje z ta butelka, u mnie zaczal sie problem z cycowaniem nie przez butelke, ale przez jakas dziwna niechce F do jednej z piersi, ktora mial od pierwszych dnia zycia, wiec w dzien dostawal jedna a w nocy druga juz od jakiegos czasu. Problem zaczal sie zwiekszac gdy dopajalam go woda w butelce. Na dzien dzisiejszy to dla F fajna jest butelka i jeden z cycow i nie ma przepros:-p

wiecie co znów paczka mi przyszła tym razem z bebilon : śliniak, książka, kaszka i mleko następne:-)albo po rejestracji na nutrici albo po szpitalnych ankietach:-)
A ja nadal nic :( nie dostałam. Ale dziś Franio w dzień dospał :) aaale chyba drugi ząbek gdzie... Bo w miedzy czasie marudzi jak cholera :( u nas dziś pogoda do d... Oberwanie chmury z gradobiciem i straszną burzą było u nas i kurde piwnice mi zalało. Nic muszę ogórki robić na zimę... 10kg dostałam od babci mojego M. Tak jakbym nie miała co do roboty he he. Wieczorkiem późnym zajrzę jeszcze. Ionka to Ty na zamkniętej galerii zażartowałaś że mam 19lat ? He he dzięki za komplement. Ale ja czuje się staro jak nie wiem zwłaszcza teraz jak Wiktor idzie do 1.klasy

ale za to bardzo młodo wyglądasz :-)

laski, przeprowadzamy się :-) dom nie jest nowy, ale w sumie fajny :-) ma wielką kuchnię z jadalnią :-) malutki salon, no ale to nam nie przeszkadza, 3 pokoje na górze, z tym że jeden to taki pierd*** że za składzik będzie robił ;-) 3 łazienki, wszystkie malutkie ;-)

od jutra zaczynam pakowac graty :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry