reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja kupiłam na szczęście TT a na nich jest napisane, że są wolne od tej substancji:tak:
Jeny Mój F, zjadł flache (150 ml- niegdy wiecej nie zje) i śpi od 8.30, tylko co jakiś czas sie wybudza, bo go swedzi buzia:-( przytule go i dalej spi:eek:

reklama
Witam :) Natalka właśnie usnęła, moja maruda mała :) A ja już wymyłam okna zosyało odkurzyć i zrobić obiadek, a później wybieramy się na zakupy, może znajdę jeszcze jakąś inną sukienkę :) i na pocztę, zaczynają mnie denerwować!! Przynoszą awizo, zamiast listu do domu, nawet poleconych nie noszą! Nie wiem za co im się płaci.

Miłego Dnia życzę!

dobry dobry,
Ol marudzi chyba juz spać chce ;-)
noc ok, młoda obudziła sie o 4ej, a ja zupełnie zapomniałam, że głodna ;-) no ale najadła sie i dalej spała.

mysza_m ja Cie też podziwiam, ja wcale nie karmiłam piersią i jak czytam o Tobie, to dla mnie to jakis kosmos ;-) no ale faktycznie jeśli młodemu tak wiele rzeczy szkodzi, to chyba jednak lepsze będzie mm.
tym bardziej, że piszesz jak chudniesz i że słaba jesteś, źle sie czujesz, to dlatego że mało jesz. nie możesz się rozchorować, bo kto się wtedy zajmie dzieckiem?? nawet to, że dziś nie masz apetytu jest definitywnie związane ze strachem, że czymś zaszkodzisz.
mogę zrozumieć, że uwielbiasz karmić piersią, bo bliskość itp, no ale powiem Ci, że ja nie dawałam cyca, a mamy fantastyczną więź z Olcią :-)

Monia- powodzenia!! jesteśmy z Tobą i będziemy Cię duchowo wspierać! :-)

Kamikaa- ja mam butelki TT i one są bez tego bpa w składzie. no ale faktycznie szklane najlepsze.

Katrinka- do roboty, ale już! :-)

tez mamy Aventu o szkalnych nie mysle bo młody czasem tak majta rękoma ze mi flachy wyrzuca ;-)
mloldy pojadł ładnie i marudzi i całki w buzi na razie nie widac zeby cos sie wyrzynalo...

mysz_m szacunek za to Wasze cycowanie, ale sama pomyśl co najlepsze dla Waszej dwójki. czy to że Ty nic prawie nie jesz bo masz stracha a dziecię z krostkami non stop, czy ty jesz na co masz ochotę a mały skórka gładka i uśmiech na buziaku? ja cię doskonale rozumiem że karmiąc cycem to fajnie i ekonomicznie przede wszystkim ale nie za wszelką cenę. zobaczysz z butlą też jest fajnie. ja moją Polę karmiłam samym cycem tydzień bo później mała była głodna i trzeba było się dokarmić. potem cyc byl dwa razy dziennie a i tak było mi bardzo ciężko przestać karmić jak Pola już pluła nim a nie jadła. pomyśl co dobre dla ciebie i dziecka a nie tylko dla dziecko. to wy dwoje macie być szczęśliwi a nie tylko dziecko a mama męczennica :-) zobaczysz będzie dobrze
my też mamy butle z TT, więc się nie martwię o ten związek szkodliwy dla dzieciaków.
katrinkauciekaj do roboty, a jak zrobisz u siebie to wpadnij do mnie ja mam pomidory do przerobienia :-)

reklama
wiecie co znów paczka mi przyszła tym razem z bebilon : śliniak, książka, kaszka i mleko następne:-)albo po rejestracji na nutrici albo po szpitalnych ankietach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry