M
myszowata
Gość
dzień doberek:-) jak tam nocka? u nas nawet ok, Franek pospał nawet troszkę sam....:-)ja padłam jak kawka o 21, nawet nie wiem jak:-)muszę Was troszki nadrobić bo wczoraj nie miałam czasu poczytać.miłego dnia:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też mam zajady chyba od 2 miesięcy albo i dłużej. Po pierwszym porodzie też mi się zrobiłypatinka- no więc...nie jem witamin, bo pediatra powiedziała, że to też może F uczulić :-( Jestem wyjałowiona z witamin strasznie, nawet zajad mi się zrobił, a to u mnie się nie zdarza.
. Jakieś osłabienie po ciąży czy coś...Moze Pawełkowi ząbek sie wyrzyna?Moja mała przez weekend az goraczke miała, druga jedynka wyszłahej dziewczyny.
ktos mi dzecko podmienil... jak kiedys chwalilam, ze tak ladnie usypia i w ogole, tak teraz to odwoluje. Kazdorazowe zasypianie , mimo iz jest zmeczony trwa okolo 40 minut. Co on robi w tym lozeczeczku... kreci sie w kolko, przewraca z plecow na brzuch i odwrotnie, szarpie ochraniacz, smoka ciagle wypluwa i do tego grymasi ciagle. Ahhh.. moj wariat :-)
dziewczyny wczoraj bylismy u ksiegowej, mam wielki metlik w glowie, nie wiem od czego zaczac i jak dalej postepowac, ale mam nadzieje, ze jak ruszymy to mnie sie wszystko rozjasni. :-)
dzisiaj chyba bedziemy podpisywac umowe najmu lokalu, jutro ide wypelniac wniosek o wpi do ewidencji i poszlooo..
remont i towarowanie :-)
ahh.. stresik mam...
Frotka straszne to..
ja wszystko rozumiem, ze antykoncepcja be, ze kochajaca sie rodzina, a nie "patologia". Wlasnie jak dla mnie to jest juz patologia. Dlaczego narobili tyle dzieci skoro nie moga im zapewnic nawet jedzenia? Kurcze szkoda tych dzieci, bo to one najbardziej beda cierpialy.