reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mysza m myślę że to dobra decyzja!!! Kochana teraz zaserwuj sobie dobrą porcję witamin i magnez z wit B6 jedz koniecznie!!!! Szybko wrócisz do formy!!! :):):):):):):):):) A uśmiech naszych Franków jest najważniejszy hehe ;)

edit: nie wiedziałam, że naszwt witaminy mogą uczulać ;/ Boże!!!!! ;/

reklama
dzięki dziewczyny :-)
ale jestem nakręcona :-) i nie miałam takiego uczucia, jak przy tamtym domu, o którym pisałam :-) tutaj weszliśmy, ciasny ten domek, ale jakiś taki przyjemny :-)
nawet M. jest zadowolony ;-) bo ostatnio miał doła, że musimy sie wyprowadzać, a teraz sam nie może sie doczekać ;-)

obok mieszka znajoma rodzina, niedaleko kumpelka z dzieckiem, więc już nie będę sama jak palec siedziała z Olcią :-) przynajmniej dziecko mi nie zdziczeje ;-) no i ja sama hehe ;-)

no i to nie jest nasz domek- będziemy go wynajmować. na nasz własny jeszcze musimy poczekać :-)

witam wieczorem,
kurka moja Pola zrobiła jakiś strajk z jedzeniem zjadła na noc tylko 180 mleka. i już śpi
jutro idziemy do pediatry aby zobaczył te badania co nam zlecił w związku z tą naszą niedowagą. ciekawa jestem co nam powie. jak ja strasznie nie lubię chodzić do ośrodka zdrowia, znowu będziemy czekać nie wiadomo ile mimo tego że będziemy umówione na godzinę.

kochana ja bym się cieszyła, Ol ja zje NA MAKSA 180ml to cud ;-)

Jestem :-)
Nie bylo zle, duzo nowych ludzi przyjeli, wiec atmosfera sie poprawila, robilam sobie dzis papierkowa robote i sie obijalam :-p Moja nowa supervisorka jest super babka! Powiedziala, ze moge wychodzic kiedy chce i dzwonic do domu, zebym sie niczym nie przejmowala, bo ona to rozumie :-)
Zadzwonilam 2 razy, nawet sie tak nie stresowalam ;-)
Ogolnie fajnie bylo. Zobaczymy jak bedzie dalej, bo jutro wracaja te, z ktorymi nie moglam sie dogadac :crazy: Ale mam na to wy******, bo nie zalezy mi na pracy w tym momencie :-D I tak jeszcze pol roku mniej wiecej i bedziemy sie starac o drugie bejbe, wiec znowu im zwieje :-D

super :-) dobrze, że Cię szefowa rozumie :-)
a jak Al??

Dzięki dziewczyny :) Tak z dnia na dzień coraz ładniej siedzi, już w ogóle nie che leżeć :P

o kurcze nie mogę uwierzyć :-) ciekawe, kiedy Ol zechce usiąść ;-)

Witam! Dawno mnie tu nie było, ale byłam w zastępstwie w pracy... U nas wszystko w porządeczku, Amelka już ma lewą dolną jedynkę, wychodzi jej już prawa, a niebawem zaczną wychodzic górne, szkoda, że idą na raz, nie dadzą jej odpocząc, ale nie jest źle, wiadomo jest marudna, ale tak poza tym nic się nie dzieje. 22 sierpnia Amelka będzie chrzczona, Najgprsze, bo chrzestnych ma znad morza, ale często się widujemy, więc nie jest w sumie tak źle...

Dobra zmykam Was poczytac :)

Witam wieczorkiem mamuśki :tak:

ionka gratuluje nowego domku i powodzenia :tak:

Tabasia super że w pracy oki, niepotrzebnie się martwiłaś :tak:

polusia na pewno wszystko będzie oki :tak: trzymam kciuki, widocznie twoja dzidzia jest z drobniejszych i dlatego taki mały przyrost wagi, moja Ola też mało przybiera a nie wydaje się jakaś chudziutka:-)

Ja nawet nie miałam czasu żeby w weekend się odezwać bo Olcia ma ciężkie weekendy bo przyjmuje więcej leków :-( i jest strasznie marudna.
Dzisiaj zjadła pół słoiczka zupki warzywnej :szok: o dziwo bo zazwyczaj marchewka jej nie wchodzi. Za to smakuje jej mus jabłkowy z brzoskwinią, na szczęście nic jej nie wyskakuje po nowych produktach :tak:
Mała dopiero teraz poszła spać, wogóle nocny z niej marek :-D wcześniej niż o 22 nigdy nie chodzi spać, tylko pikoli i pikoli :tak:, Jutro wracamy z nad morza do domku, czekaja nas badanka i kontrola po operacji, no i mam nadzieje że wkońcu ją uda się zaszczepić.
Życze spokojnej nocki :tak:

Dzieki Dziewczynki ;-)
Al swietnie, dziadzio tyz :-)
Ze mna bylo gorzej, rano mialam swieczki w oczach jak wychodzilam z domu :nerd: Ale jak juz jechalam do pracy, to takie dziwne uczucie mnie dopadlo, ze jednak fajnie jest wyjsc, oderwac sie, a przy okazji dostawac normalna wyplatke.
Zmykam spac kochane, do juterka :happy:

Tabasia super ze w pracy fajnie a i dziadzius i Al swietnie dali sobie rade.

Ionka gratki i powodzenia z przeprowadzka.

A ja jakos spac nie moge.
Bylismy dzisiaj w IKEA i kupilismy meble do Pata do pokoju, bo czas na male zmiany, ale nie bylo materaca do lozka wiec pewnie znow sie musze wybrac niedlugo.

A tak wogole to moja znajoma z PL urodzila wczoraj trojaczki, 3 dziewczynki :)
Zuzia, Dominika i Majka przyszły na świat w olsztyńskim szpitalu - Olsztyn - www.gazetaolsztynska.pl -
Bozia ja poblogoslawila :tak:

No nic ide sprobowac zasnac, bo jutro przyjezdza bratowa i jedziemy na zakupy odziezowe dla dzieci, a ja pewnie bede ledwo przytomna.

reklama
my już Witamy się z rana!!! my już na nogach, jemy śniadanko właśnie i szykujemy się do wyprawy do miasta :) odbierzemy pieniążki i dalej po brakujące rzeczy do szkoły:) i większe ubranka dla Frania bo te 3-6 m - cy już za małe prawie wszystkie. Franio budził się co godzinkę ale nie był głodny tylko smoczka chciał, a tak ładnie spał bez :( skubany tak do siadania się dźwiga że dziś jak poszłam do łazienki i wróciłam to siedział (był na dużej poduszce oparty ) ale sam siedział i tak się cieszył!!! Nic miłego dnia życzę. tabasia dzielnę chłopaki dziadek i Al :) a ty też się trzymaj!!! Znam to z własnego doświadczenia i wiem bo czujesz idąc do pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry