Witam 
Dziś słonecznie, ale chłodno. Bardzo przyjemnie
Posiedzieliśmy z Szymkiem w ogrodzie, a teraz on śpi, a ja mam wolne. Obiadek już prawie jest, tylko ziemniaki obrać i ugotować.
Heronek - u mnie na południu spoko, nic złego nam nie grozi tym razem, ale poł - zach część kraju nieciekawie.
Mysza m powodzenia u lekarza. Co do wagi, to ja tylko raz w życiu miałam 55 kg (przed ślubem, a wcale się nie odchudzałam) i wyglądałam naprawdę chudo. Ja 58 i gdyby ten brzuch nie był taki "inny", to byłabym całkiem zadowolona. A Ty z tego, co widziałam na zdjęciach, wyglądasz super. Tylko jedz coś dziewczyno, bo się wykończysz. Wiem, wiem łatwo się mówi. Dla naszych dzieci zrobiłybyśmy wszystko.
Patinka gratuluję ząbka :-)
Monika powodzenia. Dasz radę
Życzę miłego dnia!

Dziś słonecznie, ale chłodno. Bardzo przyjemnie
Posiedzieliśmy z Szymkiem w ogrodzie, a teraz on śpi, a ja mam wolne. Obiadek już prawie jest, tylko ziemniaki obrać i ugotować.Heronek - u mnie na południu spoko, nic złego nam nie grozi tym razem, ale poł - zach część kraju nieciekawie.
Mysza m powodzenia u lekarza. Co do wagi, to ja tylko raz w życiu miałam 55 kg (przed ślubem, a wcale się nie odchudzałam) i wyglądałam naprawdę chudo. Ja 58 i gdyby ten brzuch nie był taki "inny", to byłabym całkiem zadowolona. A Ty z tego, co widziałam na zdjęciach, wyglądasz super. Tylko jedz coś dziewczyno, bo się wykończysz. Wiem, wiem łatwo się mówi. Dla naszych dzieci zrobiłybyśmy wszystko.
Patinka gratuluję ząbka :-)
Monika powodzenia. Dasz radę

Życzę miłego dnia!