reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
My już po pediatrze, nie szczepilismy, zaszepimy sie za tydzien, bo po pierwsze ta wysypka, a po drugie zgadnijcie co? znow nie bylo szczepionki!!! 3 razy szczepilam dziecko i za kazdymr azem nie ma jakies szczepionki, no masakra jakaś. Franko waży 7200, więc się cieszymy :)

misia2010 pierogi robiła moja mama, jest w nich tylko żółtko, ale to już sprawdziłam Małemu nie szkodzi, zresztą żółtko było jedno, pierogów było 30 a ja zjadłam 3, więc to nie żółtko

polusia co za dziwne baby, 3 ukłucia dla takiego dziecka to dla nich nic???? No chyba bym zabiła:wściekła/y:

asia2702 dzięki za komplement i to prawda, dla dziecka zrobi sie wszystko.:sorry:

My powoli odstawiamy sie od piersi ....dalej;-) Tzn ja sie oswajam z ta mysla;-) tylko pewnie zajmie mi to z miesiac;-) na razie karmimy cycem tylko w nocy- takie jest oto moje mocne postanowienie;-)

mój też maruderek się zrobił....ciągle się na brzuszek obraca a jak już jest w tej pozycji to jęczy i próbuje się czołgać, to ja go na plecy a on raz dwa trzy i znów jest na brzuszku i od nowa....ehh...ale najważniejsze, że jest zdrowy, choć nie wiem co to oznacza, że od wczoraj od 20 nie wypił kropli mleka...martwię się już:-(

u nas podobnie, przeskoczy na brzuszek trochę poleży i jęczenie eh przełożę i powtórka z rozrywki, na szczęście mamy taki stojak interaktywny z fp i lubi go śpiewa mu są grzechotki i długo pod nią lezy i na szczęście rzadko się przy nim obraca

Witam Was Kochane!!!!!Ale sie nabawiliśmy u dziadka super było.Bartus sie do kazdego usmiechał rozmawiał pokazywał co potrafi,tak był podekscytowany ze mało mleka wypijał.Ładnie pozował do zdj i nawet nie marudził,bawił sie.Wcale nie chce mi lezec tylko siedziec.Usnoł mi o 21 i obudził sie po 8 chyba z wrazenia tak długo spał,a muzyka mu nie przeszkadzał.Kazdy chciał go nosic.Dzisiaj z Wiki i Bartim bylismy na dłuuugim spacerku i nakupowałam Bartusiowi zupek ,kaszke i kleik kukurydziany.Za godz wpadnie siostra z rodzinką i Wiki zostaje az do niedzieli super bedzie.Takich imprez mam nadzieje ze bedzie wiecej.

Witam dziewczyny!
Widze, ze Wasze pociechy tez marudne :(
Moja Ola przechodzi sama siebie. W nocy budzila sie co chwile na jedzenie. Juz zaczynam podejrzewac, ze nie najada sie w dzien i stad te czeste pobudki! Dzis wogole nie chce spac, przy cycu grymasi. Jak usnie to spi 15 minut:( ehh A moze to zeby, bo wszystko pcha do buzi?! Nietstety nie da sobie zagladnac do dziubka, zaciska mocno wargi skubana:) A czy zawsze pierwsze ida jedynki?

A czy to mozliwe zeby szly czworki? w tych miejscach ma najbardziej spuchniete dziaselka i do tego czerwone.

Wasze dziecie tez maja ulubiony jakis jeden bok, czy raczej obracaja sie w jedna i druga strone rownie czesto? Ola ostatnio najczesciej przewraca sie na lewy bok i tak tez zasypia. To chyba niezbyt dobrze, zeby spala caly czas na jednym boku?!

Witam dziewczyny!
Widze, ze Wasze pociechy tez marudne :(
Moja Ola przechodzi sama siebie. W nocy budzila sie co chwile na jedzenie. Juz zaczynam podejrzewac, ze nie najada sie w dzien i stad te czeste pobudki! Dzis wogole nie chce spac, przy cycu grymasi. Jak usnie to spi 15 minut:( ehh A moze to zeby, bo wszystko pcha do buzi?! Nietstety nie da sobie zagladnac do dziubka, zaciska mocno wargi skubana:) A czy zawsze pierwsze ida jedynki?
czytałam,że tak i że dolne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry