reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!
Ale upal dzisiaj...nawet z domu duzo nie wychodze...zalatwiam ostatnie zakupy i rachunki dla dziadkow, bo w niedziele juz powrot:-(. Fajnie bylo....
Redanek nawet przyzwyczail sie do prababci, tak sie ladnie do niej usmiecha...:-)

ionka super Ci z ta praca, mam nadzieje, ze moja kierownik tez taka wyrozumiala...

patinka
gratuluje z praca!

tabasia wspolczucie, pierwsze dni sa najgorsze, przynajmniej wiesz, ze Alex jest pod dobra opieka...

frotka swietne masz pomysly! Z przyjemnoscia w takim sklepie by sie kupowalo...

Moniska moze wlasnie bez kwiatkow, a bardziej wzory dzieciece lub bajkowe, pomaranczowa sciana super by wygladala, w takim malym pomieszczeniu to trzeba jasne kolory...

reklama
Bartus spi a chcielismy isc na spacerek to nic jutro pójdziemy.Babcia Bartka a moja tesciowa kupiła pełno słoiczków dla wnuka i do wózka poduszke w kubusia puchatka.Synus zjadł obiadek o 12 i wypił herbatke a potem o 13 200ml mleka musiał byc głodny.Ja w pon chce kupic cos dla synusia na te 6 miesiecy odemnie i taty a niewiem co.

Bardzo ładna zabawka moze sie skusze.No Bartus lubi duzo spac nawet czasem cały dzien pospi tylko pogada z mamą strzeli słodki usmieszek i spi dalej noi na jedzonko sie budzi,a sa takie dni ze wogóle nie spi.

fajna ta zabawka :-)
na ważeniu nie byłyśmy, bo Ol spała prawie 2 godziny!! strasznie długo jak na nią! chyba czuła, że coś się święci ;-)

ma tez nową "zabawę" fuczy przez nos. a ja ciągle zaglądam, bo odgłos taki, jakby miała totalnie zapchany ;-)

ja pakuję graty. nie mam gdzie składować pełnych pudeł, hehe ;-)

fajna ta zabawka :-)
na ważeniu nie byłyśmy, bo Ol spała prawie 2 godziny!! strasznie długo jak na nią! chyba czuła, że coś się święci ;-)

ma tez nową "zabawę" fuczy przez nos. a ja ciągle zaglądam, bo odgłos taki, jakby miała totalnie zapchany ;-)

ja pakuję graty. nie mam gdzie składować pełnych pudeł, hehe ;-)

Bartus tez tak robi i czasem mysle ze ma jakies zabole lub katarek hehe.

twój maluszek dużo śpi , fajnie masz, a mam dla ciebie pomysł,

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+KUBUŚ (1166039669) - Aukcje internetowe Allegro

chyba sama się skuszę, fajna zabawka posłużyć może na długo

Zabawka jest fajna, mamy ją w domu :) Dawidek był mały to sobie kopał nóżkami w nią i włączała się muzyczka, teraz służy dla Natalki, on już nią się nie bawi, może posłużyć też jako stoliczek, ale nie korzysta z tego.

Byliśmy dzisiaj na bioderkach, wszystko w porządku, więcej mamy się nie pokazywać hehe :P

Rano podzwoniłam po szpitalach bo już pracy szukam. No i UDAŁO SIE!!!!!!!! Jutro ide na rozmowe ale powiedziala mi naczelna pielegniarka przez tel że już mam robote. Kurcze...na onkologii w Gliwicach na oddziale chemioterapii. Boje sie strasznie...ale dam rade :))
Ide was nadrobic :)

gratuluję!:-D
będzie ci pewnie ciężko widzieć wszystkich chorych, ale dasz radę

Pomysl z kanapa fajny, ale niestety mam tylko 25 metrow, a musi sie tam zmiescic przymierzalnia, ciuchy i jeszcze moja lada.

kochana nie wiem, czy ci się ta informacja przyda, ale w Ikei jest do kupienia przewijak wieszany na ścianie i rozkładany, zajmuje miejsce tylko jak jest rozłozony:-D

tu masz linka na allegro: https://ssl.allegro.pl/item1177928479_ikea_antilop_przewijak_scienny_stolik_przewijania.html

Byliśmy dzisiaj na bioderkach, wszystko w porządku, więcej mamy się nie pokazywać hehe :P

to super:-D

reklama
ale z drugiej strony jesteś pewna, że kobietki będą chciały przewijać swoje dziecko w tak publicznym miejscu? wiesz zbierz może opinie, po co masz mieć dodatkowy wydatek, ja bym nie przewijała, wiesz wtedy musisz mieć kosze na pampersy, itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry