Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja również nieno niewiem, ja obojętnie co na przewijanie w tak publicznym miejscu bym się nie zdecydowała, niewiem
no tak to zrozumiałe, ale z drugiej strony nie odrazu wiemy że dziecko ma kupe![]()
moje dziecko od godziny śpi już na noc, ciekawe o ktorej bedzie pobudka, juz sie boje
Kobitki ale sie denerwuje...
ionka myśle że to nie będzie pediatria. Jak gadałam z nia przez tel to powiedziałam gdzie pracowałam ale jutro dowiem się szczegółów i na pewno Wam napisze. Boje sie bardzo bo tam cierpienia jest najwięcej ale moja mama mówi że jak poradziłam sobie na reanimacji dziecięcej to wszędzie dam rade hehe
A moja mama i tata się cieszą bo więcej czasu będa spędzać z Frankiem hehe czasami dziadek sam bedzie musiał zostać ale jestem pewna że sobie poradzi.
M przyszedł z pracy a w domu nic nie zrobione. Dzisiaj Franco szalał cały dzień. Bawiłam się z nim. Pospał ledwie 2 razy po 30 min to zdarzyłam podzwonić a później pranie rozwiesić![]()
Teraz po kąpieli i jedzonku padł jak muszkahehe
Bylismy przez dwa dni na wsi u naszych znajomych. jejku pokochałam ten klimat...ogród wielki, domek piękny, cisza piękna cisza.........ahhh może kiedyś...
monisia ale macie roboty i pełno dylematów...Powodzenia życze!!!!!!
Buziaki Kochane. Ide ogarnąc mieszkanko i posiedziemy z M przez tv. Trzymajcie kciuki za jutro aaaaaa![]()
Fajnie że masz pomoc w rodzicach, to baaaaaaaardzo dużo, będzie dobrzeKobitki ale sie denerwuje...
ionka myśle że to nie będzie pediatria. Jak gadałam z nia przez tel to powiedziałam gdzie pracowałam ale jutro dowiem się szczegółów i na pewno Wam napisze. Boje sie bardzo bo tam cierpienia jest najwięcej ale moja mama mówi że jak poradziłam sobie na reanimacji dziecięcej to wszędzie dam rade hehe
A moja mama i tata się cieszą bo więcej czasu będa spędzać z Frankiem hehe czasami dziadek sam bedzie musiał zostać ale jestem pewna że sobie poradzi.
M przyszedł z pracy a w domu nic nie zrobione. Dzisiaj Franco szalał cały dzień. Bawiłam się z nim. Pospał ledwie 2 razy po 30 min to zdarzyłam podzwonić a później pranie rozwiesić![]()
Teraz po kąpieli i jedzonku padł jak muszkahehe
Bylismy przez dwa dni na wsi u naszych znajomych. jejku pokochałam ten klimat...ogród wielki, domek piękny, cisza piękna cisza.........ahhh może kiedyś...
monisia ale macie roboty i pełno dylematów...Powodzenia życze!!!!!!
Buziaki Kochane. Ide ogarnąc mieszkanko i posiedziemy z M przez tv. Trzymajcie kciuki za jutro aaaaaa![]()
Ja przewijałam w poczekalni w Promedisie na takim specjalnym stole do pielęgnacji, ale kładłam małego na kocyku. Jakbym nie miała kocyka, to bym go położyła bezno tak ale są różne matki, dlatego niech monika zbierze opinie, ja sama osobiscie nie przebieralabym w miejscu tak publicznym, są to rzeczy używane, często nie prane, różne matki przed nami mogą przewijać dziecko na takim przewijaku, chyba że będzie matka najpierw dokładnie przeczyści taki przewijak, albo monika będzie musiała o to zadbać.