reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Piesek jest juz z nami:) Troche mi go szkoda bo jest sam a do tej pory byl z 10 rodzenstwa:( No ale mam nadzieje, ze szybko sie do nas przyzwyczai. Jutro wstawie jakies zdjecie. Myslimy nad jakim imieniem. Moze macie jakies pomysly?! Dodam, ze to alaskan malamut.
Co do lumpeksow to denerwuja mnie koszyki w niektorych, niedosc, ze ciasno to jeszcze nos wielki koszyk ze soba.
Ola spi a ja ide na kolacje i poogladac tv z mezem!
Dobranoc mamusie!

A ja sie dopiero witam po ciezkiej nocy i rownie ciezkim dniu. Moje malenstwo ma goraczke, Bylysmy u lekarza i oprocz temp nic jej nie dolega.Pani doktor swierdzila, ze to moze na zabki-kolejne bo juz 2 ma. Ale od rana tylko nosic bo inaczej wrzask. Po poludniu sie troche uspokoila, teraz dalam jej na noc paracetamol i zobaczymy jak bedzie bo dzisiejszej nocy to od godz 1 prawie do 6 przy cycu lezala tylko z malymi przerwami. Nie jadla caly czas ale trzymac musiala bo inaczej placz. A ja juz padam ze zmeczenia. Ide jeszcze tylko pozmywac i spac.Dobranoc mamusie i dzieciaczki:)

witajcie:))
od rana dopiero teraz mogę usiąść. Nikulek dzis był bardzo grzeczny. Rano pojechałam po przyjaciołkę i spędziłysmy razem dzien spacerując po lesie i plotkują a potem pojechałam z Ł. do jego rodziców, mały spacerek i do domku. Maluszek padł jak kawka dzisiaj bardzo ładnie zjadł.
Niania elektroniczna doszła i od jutra mogę w końcu normalnie funkcjonować w domu hihi :-)
padam...nogi mnie tak bolą, że szok..

Patinka trzymam kciuki!!

Co do przewijaka, osobiście również bym nie skorzystała. Co do cen w ciucholandzie, u nas w mieście jest jeden, który cieszy się super opinią i ma pełno klientów, w poniedziałki w dzień dostawy ludzie sobie wieszaki z rąk wyrywają, kolejka przed otwarciem na kilometr!! I fajnie jest zrobione, ponieważ co poniedziałek dostawa, w poniedziałki po 40 zł i każdego dnia mniej o 5 zł :) Ciuszki są na wieszakach i takie tylko oglądam.

polusia, dobrze, że nic się nie stało, ja dzisiaj również miałam stracha, motorzysta jechał z taką prędkością, że nawet człowiek nie był wstanie zobaczyć w lusterku, że on wyprzedza!!

nesiaa to czekamy na zdjęcie psiaka :)

Cześć dziołszki:-)

Wpadłam na chwilę się przypomnieć co byście o mnie nie zapomniały:rofl2:
Czytam Was często ale nie zawsze jest czas lub ochota do pisania.
A czasami jak coś zacznę pisać to zaraz muszę lecieć i przepada:baffled:

Mamy w końcu już te dwa ząbki, myślałam,że już mu się nie przebiją:eek::eek:

A tak poza tym to dzień świstaka, dni uciekają jak szalone i niedługo już jesień buuuuu:-(:-(:-(

reklama
Cześć dziołszki:-)

Wpadłam na chwilę się przypomnieć co byście o mnie nie zapomniały:rofl2:
Czytam Was często ale nie zawsze jest czas lub ochota do pisania.
A czasami jak coś zacznę pisać to zaraz muszę lecieć i przepada:baffled:

Mamy w końcu już te dwa ząbki, myślałam,że już mu się nie przebiją:eek::eek:

A tak poza tym to dzień świstaka, dni uciekają jak szalone i niedługo już jesień buuuuu:-(:-(:-(
nie zapomnimy :) gratuluję ząbków. A dni faktycznie uciekają :( Dzieci rosną w mgnieniu oka :) Mój Franio aniołek dziś. Dobrze bo generalne porządki były razem z oknami i zmianą firan:) Wysiadam już. M. wykąpał małego. Ten artysta zasnął z 1.5h przed kąpielą i znów w czasie kąpieli spał:) i po na śpiku zjadł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry