u nas zasypianie polega na polozeniu do lozeczka, daniu smoka i wyjscia z pokoju...pamietam jakie mialam przeboje z Patem i tym razem nie chcialam popelnic tego samego bledu i od poczatku tak robilam.
A co do rozwoju, kazde dziecko jest inne i na wszystko przyjdzie czas i pora. Im pozniej dziecko zacznie sie przemieszczac, tym wiecej spokoju dla nas mamus
Yra nie drecz sie tak kochana, Tobie by sie przydalo troche pozytywnych fluidkow, moze obejzyj sobie jakas sprawdzona komedie na poprawe humoru, bo jeszcze w jakas depresje popadniesz.
fiolkowa wszytskiego czlowiek sie nauczy, tylko trzeba praktykowac. Ja znowu jezdze za szybko, ale wedlug mnie bardzo ostroznie. Trzymam kciuki pod koniec wrzesnia
nesiaa dobrze ze babcia w poblizu
przynajmniej jest ktos do pomocy, zdrowka dziewczyny.
Marciaa gratulacje kolezance
sliczne imie, widze tez ze coraz bardziej popularne.
A co do rozwoju, kazde dziecko jest inne i na wszystko przyjdzie czas i pora. Im pozniej dziecko zacznie sie przemieszczac, tym wiecej spokoju dla nas mamus
Yra nie drecz sie tak kochana, Tobie by sie przydalo troche pozytywnych fluidkow, moze obejzyj sobie jakas sprawdzona komedie na poprawe humoru, bo jeszcze w jakas depresje popadniesz.
fiolkowa wszytskiego czlowiek sie nauczy, tylko trzeba praktykowac. Ja znowu jezdze za szybko, ale wedlug mnie bardzo ostroznie. Trzymam kciuki pod koniec wrzesnia
nesiaa dobrze ze babcia w poblizu
Marciaa gratulacje kolezance
, obudził się zjadł i dalej kima , chciałam go rozbudzić to się pośmiał i zamknął oczka

chyba szybko położę się dziś spać co by zregenerować siły bo ostatnio jakoś ciągle ospała jestem