polka i madzia trzymam kciuki
będzie dobrze
yra i nesia - całuski od e-cioci ;-)z okazji nasępnego miesiąca
polusia- czyżby był sędzią piłki nożnej ? nie zazdroszcze - mój był przez 3 lata i mnie cos trafiało, prawie każdy weekend
, a zresztą chyba inny sport podobnie -sędzia to sędzia 
ucitielka-również wsyzstkiego naj dla córki, no i oczywiście Witaj wśród marcówek.
Wy już śpicie a ja dopiero mogę zajrzeć jak mały uśnie
nie było mnie wczoraj ale mam jakies gorsze dni , znowu @ .Padam ze zmęczenia .
Wczoraj nawet darowałam sobie kąpiel - tylko szybkie mycie za to dziś jak weszłam do wanny to myślałam zę tam prześpię noc
Alan daje mi ostatnio popalic .A pomocy nie mam prawie z żądnej strony, ciekawe jak będzie od poniedziału bo wracam do pracy 
M wiecznie cośma do zrobienia i zajmuje sie nim jak roie obiad albo musze na zakupy wyjsc, dzis juz nie wytrzymałąm i sie rozryczalam jak bobr - to mi gary pomył bo bym musiala teraz szorowac 
będzie dobrze
yra i nesia - całuski od e-cioci ;-)z okazji nasępnego miesiąca

polusia- czyżby był sędzią piłki nożnej ? nie zazdroszcze - mój był przez 3 lata i mnie cos trafiało, prawie każdy weekend
, a zresztą chyba inny sport podobnie -sędzia to sędzia 
ucitielka-również wsyzstkiego naj dla córki, no i oczywiście Witaj wśród marcówek.
Wy już śpicie a ja dopiero mogę zajrzeć jak mały uśnie
nie było mnie wczoraj ale mam jakies gorsze dni , znowu @ .Padam ze zmęczenia . Wczoraj nawet darowałam sobie kąpiel - tylko szybkie mycie za to dziś jak weszłam do wanny to myślałam zę tam prześpię noc
Alan daje mi ostatnio popalic .A pomocy nie mam prawie z żądnej strony, ciekawe jak będzie od poniedziału bo wracam do pracy 
M wiecznie cośma do zrobienia i zajmuje sie nim jak roie obiad albo musze na zakupy wyjsc, dzis juz nie wytrzymałąm i sie rozryczalam jak bobr - to mi gary pomył bo bym musiala teraz szorowac 

, ledwo na nogach stoję ale przynajmniej psychicznie ok