reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka i madzia trzymam kciuki :tak:będzie dobrze :tak:
yra i nesia - całuski od e-cioci ;-)z okazji nasępnego miesiąca :tak:
polusia- czyżby był sędzią piłki nożnej ? nie zazdroszcze - mój był przez 3 lata i mnie cos trafiało, prawie każdy weekend :crazy:, a zresztą chyba inny sport podobnie -sędzia to sędzia :baffled:
ucitielka-również wsyzstkiego naj dla córki, no i oczywiście Witaj wśród marcówek.

Wy już śpicie a ja dopiero mogę zajrzeć jak mały uśnie :baffled:nie było mnie wczoraj ale mam jakies gorsze dni , znowu @ .Padam ze zmęczenia .
Wczoraj nawet darowałam sobie kąpiel - tylko szybkie mycie za to dziś jak weszłam do wanny to myślałam zę tam prześpię noc :-pAlan daje mi ostatnio popalic .A pomocy nie mam prawie z żądnej strony, ciekawe jak będzie od poniedziału bo wracam do pracy :crazy::baffled:M wiecznie cośma do zrobienia i zajmuje sie nim jak roie obiad albo musze na zakupy wyjsc, dzis juz nie wytrzymałąm i sie rozryczalam jak bobr - to mi gary pomył bo bym musiala teraz szorowac :baffled:

reklama
Madzia trzymam kciuki za Was :tak: oby nic Wam już nie przeszkodziło w terminie operacji, będzie dobrze :tak:

Polka trzymam kciuki za Oliwie wszystko będzie dobrze

Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj naj od internetowej ciotki :tak:

Ja zaraz ide małej mleczka dać i lulki. Pa pa dziewczynki

ajentka buziaczki dla Marcelka z okazji 7 miesięcy:-)
marela też już czasem nie wiem w co mam ręcę włożyć, zresztą jak my wszystkie pewnie, obawiam się, że odpoczniemy dopiero na starość:-D

No i oczywiście witam się z rana, u nas dziś pobudka o 5.50 i wiele nocnych przebudzeń...sił powoli brak....:sorry:
Miłego dnia Kochane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ajentka buziaczki dla Marcelka z okazji 7 miesięcy:-)
marela też już czasem nie wiem w co mam ręcę włożyć, zresztą jak my wszystkie pewnie, obawiam się, że odpoczniemy dopiero na starość:-D

No i oczywiście witam się z rana, u nas dziś pobudka o 5.50 i wiele nocnych przebudzeń...sił powoli brak....:sorry:
Miłego dnia Kochane:-)
Witaj :) przede wszystkim buziaki dla Franusia z okazji 7 miesięcy! U nas też było wiele pobudek z tym że ja nie spalam prawie całą noc... :( z innego powodu.

myszowata- ale mnie pocieszyłaś ;-):-p no i oczywiście buziaki dla Franka :-D

a ja na przekor sobie wlaczylam komputer z rana z nadziejąże cos poczytam, posiadzilam malego wsrod zabawek a ten juz kwęczy, no to sobie poczytałam, a wszystkie kosci mnie dzis łamią :szok:, ledwo na nogach stoję ale przynajmniej psychicznie ok :-Dchyba raz na jakis czas musze sie wyladowac placzac :-D, dobra sapadam do mojego lobuza :tak::-DMiłego dzionka :-)

polka mówisz, że nie spałaś całą noc, ale mam nadzieję, że nic się nie stało?

edit: już przeczytałam na top secret o co chodzi, polka dla Twojej mamy
[*]wyrazy współczucia i moc zdrowia dla taty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie z rana:)
nocka spoko mała spała do 7:30 bo Julka dziś na 9 do szkoły więc nie trzeba było się zrywać o 6 z łóżka:) teraz śp już grzdylek mały:)
marela nigdy byś nie zgadała jakim w jakich zawodach mój mąż jest sędzią:) mianowicie sędzia na zawodach modeli kartonowych:) mój M jest zapalonym modelarzem i robi cuda :) sędzią na zawadach jest już w sumie od 6 lat bo wtedy robił uprawnienia :) i jak jedzie na na takie zawody to 3 dni z głowy :(
myszowata buziaki dla Franko *)
ajentka dla Twojego mężczyzny również *)
miłego dnia życzę :)

reklama
Wszystkiego naj dla dzieciaczków. Buziaki od nas. Kornelia wczoraj po szczepieniu usnela ok 17.30 i spala prawie do 21 i usneła o 23.30 ale zanim usnela to ile sie wiercila. Ona zawsze tak ma ze po szczepieniu dlugo spi. Teraz dopiero szczepienie mamy na 12/13 miesiecy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry