ionka
Fanka BB :)
hej hej
wszystkim małym solenizantom najlepszego!! :-)
polusia, no to faktycznie ciężko byłoby zgadnąć ;-) fajnie, ze ma jakąś pasję, o ile zycie jest ciekawsze :-)
Ol wstała o 6ej, pogadała pół godzinki i spałyśmy do 8ej :-) nie ze mną te numery, że o świcie idziemy sie bawić! :-) ale i tak ziewam jak krokodyl.
umówiłam sie z koleżankami z dziećmi na kinder party na jutro- dzieci w tym samym wieku właściwie, niech chociaz na siebie popatrzą ;-) już jedna odwołała...
wszystkim małym solenizantom najlepszego!! :-)
polusia, no to faktycznie ciężko byłoby zgadnąć ;-) fajnie, ze ma jakąś pasję, o ile zycie jest ciekawsze :-)
Ol wstała o 6ej, pogadała pół godzinki i spałyśmy do 8ej :-) nie ze mną te numery, że o świcie idziemy sie bawić! :-) ale i tak ziewam jak krokodyl.
umówiłam sie z koleżankami z dziećmi na kinder party na jutro- dzieci w tym samym wieku właściwie, niech chociaz na siebie popatrzą ;-) już jedna odwołała...

Mój lekarz prowadzący przyjmował rano a my przybyliśmy w okolicach południa - poprosiłam panią w rejestracji o przyjęcie przez inną panią doktor ... "ale ja nie rozumiem <foch> 
Przecież to tylko formalność ... zakwalifikowanie do szczepionki
Koniec końców dr nas przyjęła - wizyta trwała ... uwaga ... 10 minut 

)