reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :happy:

Nadrobiłam Was :-D

Madziu trzymam kciuki!!!

Gratuluję nowych ząbków! Wszystkim siedmio i ośmiomiesięczniakom przesyłam buziaki!

Marela ja przed pierwszym dniem w pracy nie spałam już od 4 rano :sorry: Jednak po tylu miesiącach w domu powrót do pracy jest stresujący. Trzymaj się!
A co do niejadków, to w dzieciństwie też byłam, za to w czasach licealnych należałam do tych okrąglejszych, ale na studiach schudłam, a jak zaczęłam pracować to zrobiłam się nawet zgrabna :-D

Yra ja też już nie mam w czym chodzić. Chyba czas wyjąć spodnie ciążowe. Tylko muszę sobie jakieś jeszcze kupić. W pierwszej ciąży miałam kilka ubrań ciążowych pożyczonych od koleżanki, ale teraz ona z mężem też starają się o drugie dziecko, więc muszę kupić. Pewnie używane, szkoda mi kasy na nowe.

Polka masz dzielną córeczkę. Super, że tak szybko wraca do formy! A głupim gadaniem rodziny o ilości dzieci się nie przejmuj - jesteście fantastyczną rodzinką.

Kejcik mój Szymuś nie chce siedzieć, on teraz tylko by się przemieszczał. Także nie martw się, bo u nas samodzielne siedzenie też wygląda podobnie, chwilka i już jest na brzuszku. Ale wczoraj pierwszy raz będąc na czworaka udało mu się samodzielnie usiąść, dopóki tego nie zobaczyłam, nie umiałam sobie wyobrazić jak można usiąść z takiej pozycji.

Życzę miłej niedzieli :happy:

reklama
hej dziewczyny :-)
w koncu mam sprawny komputer. ah jak dobrze :-)

co u nas.. w poniedzialek jedziemy do alergologa, mam nadzieje, ze sie czegos dowiemy, bo zmiana mleka i masc robiona z wit a nie pomaga. Aktualnie pijemy dosladzany nutramigen. Bleh.

Ida nam kolejne zabki, juz je czuc pod palcami, ale jeszcze dziaselek nie przebily.

Pozdrawiam Was goraco i obiecuje czesciej zagladac :-)

Madziu ja również trzymam kciuki zaciśnięte, będzie dobrze!

Witam :) nocka w miarę :) Po przebudzeniu ujrzałam taki widok w oknie :) super słoneczko nastraja pozytywnie.

IMG_4523.jpg

Niedługo wybieramy się na spacerek, a później na obiadek do teściowej, Miłego dnia życzę :)

witam sie! My juz od rana u babci. Zaraz bedzie pyszny obiadek:) Ola spala ciut lepiej, ale i tak budzila sie z placzem. Chyba wybierzemy sie do lekarza bo jakas przyczyna tych czestych pobudek z placzem musi byc.
Cc jak pieknie:)
Milej niedzieli!

dzień dobry dziewczynki :)
a myśmy dziś poszalały z moimi dziewczynkami:) Pola wstała o 7 na mleczko , zjadła chwilkę pobawiła się u mamy w łóżeczku i usnęła, spałyśmy do..... 10:30. jejku ale dawno tak długo nie spałam, teraz też już się mała szykuję do spania:)

a ja dziś też nic nie robię :) obiadek mam z wczoraj tzn, zupkę gulaszową dla mnie i Julki bo M nie wiadomo kiedy przyjedzie. jeju jak on mi działa na nerwy przez te ostanie dni. ale mu wygarnę wszystko, dowie się która połowa dnia jest dłuższa:)

madzia trzymam kciuki za Was, obyście szybko do nas wrócili

miłej niedzieli życzę :)

Cc - czy Ty na pewno mieszkasz w Lidzbarku ;) ?, super widoki, normalnie jak w górach ;)

ja tylko sie przywitac i spadam, wrocilam z kosciola, mlody marudny usnal ale przy cycku znowu;( bo tata zamiast dac mu jesc jak mnie nie bylo to stwierdzil ze nie byl glodny bo nie chcial a jak mnie zobaczyl to w placz i tylko cycek -wsunal oba i usnal. Ale byl tak glodny ze juz kaszki nie chcial, a o n zje cos innego jak jest lekko glodny a jak bardzo to tylko cycek.

No i sie szykuje do tej pracy i mam stresa jak nie z tej ziemi, nie wiem w oogle od czego zaczac ;( dobrze ze jutro tylko 2 h .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry