reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witojcie kobity moje :)

ja moje dziecko dziś w kosmos wysadzę. nic nie słyszę tylko jęczenie i płacz od rana:( dobrze że zjadła przynajmniej butle więc stres mniejszy.

ja tam spacerówki nie kupuję bo mam w zestawie z Jane. mała już w niej jeździ i widać się jej podoba bo płaczu brak:)

myśmy wieczorem też małą wzieli na cmentarz i bardziej jej się podobało niż w ciągu dnia. dziś też pojedziemy :)

blu kochana zdrówka dla Was, kurujcie się szybciutko.
monia bo tam obserwuję ten sweterek na 8 letnią dziewczynkę taki kolorowy powiedz mi kochana w jam on stanie? czy ściągacz ni rozciągnięty?

idę gotować bigos, komuś podesłać :)

miłego dnia

reklama
Witam :)

maborka super, że się odzywasz i że u was wszystko w porządku.

Wczoraj również byliśmy na cmentarzu, Natalka spała cały czas natomiast Dawid pokazywał na co go stać, czasami już mam dość, nie mogę wyjść z dwójką sama, nie chce siedzieć w wózku nie trzyma się za rękę tylko ucieka, pokazuje swoje fochy itd, nie wiem kiedy to minie :(

polusia oj bigosik...robisz mi smaka:tak:
Marciaa zamierzam zakupić na wiosnę
Monia całuski dla Pawełka!
blu zdrowia dla Was!

No i witajcie! Dziś zaliczyliśmy już spacerek bo byliśmy z samego rańca na badaniach i wracając Franio zasnął w wózku, więc zamiast prosto do domku pochodziliśmy sobie troszkę:-) Zrobiłam mu ten poziom żelaza i się zobaczy co tam wyjdzie - wyniki jutro, oby było ok! A i powiem Wam, że byłam dumna z mojego szkraba mimio, że miał krew pobieranął z żyły to nawet raz nie pisnął! Dzielny mój! Zaraz za nami była pani w ciąży....oj zatęskniłam za brzusiem:tak:
Miłego dnia:-)

Ach i zapomniałabym - Franio kocha reklamę tpsy z panem rozumem i panem serce:-D

Monia sto lat dla Pawełka!
ojej, bardzo dziekujemy :-)
Witojcie kobity moje :)
monia bo tam obserwuję ten sweterek na 8 letnią dziewczynkę taki kolorowy powiedz mi kochana w jam on stanie? czy ściągacz ni rozciągnięty?

miłego dnia

jak dla mnie stan jest super. sciagacz nie jest rozciagniety. :-)
naprawde jest fajny.

a te sztruksy ciążowe? kochana ja ci dziś kaskę przeleję jakoś i doczekać się przesyłki nie mogę bo wiadomo spodnie coraz gorzej wchodzą.

no i wszystkiego najlepszego dla pawełka.

Monia wszystkiego najlepszego dla Pawełka :)
a sweterek zacznę licytowć już w ostatnim dniu aukcji :) żeby czasem ktoś mi tylko nie kupił :)

maborka, a jak możesz powiedz mi ile Szym waży i mierzy, bo moja też wcześniaczka, chociaż nie tak wczesna jak Twój :-) mi ciągle mówią, że Ol za mała i za lekka, no i zaczyna mnie to stresować.

polusia, poproszę o bigos :-)

sto lat dla Pawełka :-)

Ol dziś okropna maruda, co chwila wybucha płaczem :/ albo upomina zabawki, no tak to brzmi ;-) zaczęła tez sie wspinać... podciągnie sie i zaraz płacz, bo nie umie zejść... echhh no mało miałam rozrywek hehe ;-)

reklama
Czesc Dziewczynki,
U nas ladnie piknie wszystko, troche placzu w nocy, ale to standard. To chyba faktycznie sny. Pobudka przed 7, poszalal pol godziny i jeszcze pospalismy do 8 :-) Mam nadzieje, ze powoli sie przestawi i nie bedzie budzil sie tak wczesnie :-D Bo dla mnie 7 to srodek nocy, ledwo o 8 wstaje :cool2:

Kurcze bylismy wczoraj na zakupach i cos nam sie nie udaly :eek: 3 koszulkie musze wymienic dla M, bo za male, Alkowi kupilismy kombinezon 9-12mc i taki jakis ciasnawy tez. Jeszcze go dzis najwyzej przymierze i zobaczymy, moze zostawie i bedzie dla drugiego :happy: A chcemy zamiast kurtek wlasnie kombinezon, bo jak dla nas najwygodniejszy. Nic mu sie nie bedzie podwijac i nie zawieje jak bedziemy go przekladac z auta do wozka na przyklad.
No i kupilismy Arke Noego, Noah's Activity Ark – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
bez Noego :wściekła/y: :-D Musze isc wymienic. Ale u nas za oknem leje jak z cebra juz drugi dzien i raczej spacer nie wchodzi w gre, trzeba autem, a korki masakryczne.

Marcia ja z racji planowania drugiego dzidziusia bede inwestowac w taki wozio
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

No i jeszcze fotelk chcemy tak
Maxi Cosi Tobi Car Seat – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
tylko do niego chyba baza potrzebna, a te bazy ponad stowe kosztuja :confused2: No, ale to juz bedzie na lata.

Blueberry wracajcie szybciutko do zdrowka! Chyba najgorsza rzecz, jak dzieci sa chore...
Maborka ja juz wyluzowalam z byciem idealna zona :-D Jak nie umyje w jeden dzien garow, albo nie rozwiesze od razu prania, to sie swiat nie zawali :-) Troche mi to zajelo, aby przestawic sie na takie myslenie, ale sie udalo. I zamiast stac przy garach lub desce do prasowania robie inne rzeczy :-) A jak M wraca z pracy, to myk daje mu Mlodego i probuje cos zrobic.
Trzeba sie wyluuuzowac ;-);-);-)
Szymcio jest sliczny!!!

Moniskabe i co sadzisz o kubelku? Bo ja jestem bardzo zadowolona, nie "zjezdza" jak w mojej drugiej spacerowce i wyglada, ze jest mu wygodnie :) Do spania troche gorzej, ale teraz mamy 2 drzemki w domu, a na spacery chodzimy jak jestesmy aktywni, zeby swiat ogladac :)

Ostatnia edycja:
Do góry