reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monika a nie masz Piżamek na 2 latka? :)

Pawełkowi Buziaki!!

Ucitielka Zdrówka Babci!!

Natalka już jeździ w nowym foteliku, który dostała na chrzciny, mamy Coneco Zenit, o ile się nie mylę :p

reklama
Ucitielka zdrowia dla babci życzę
ajentka kuruj się!

Strasznie wolno płynie mi dziś czas....troszkę nudnawo....tylko Franuś coś marudka dziś za to w końcu ma szokujący apetyt:-)

witajcie !!! Nie pisałam ale czytałam :) jak wczoraj już nadmieniłam strasznie dużo do ogarnięcia tyle piszecie :) marcia gratki :) sukienki śliczne, ja też szukam na kościelny :) n&h 100lat spóźnione :) moniskabuziaki dla Pawełka :)*↲
a u nas bez nadzwyczajnych zmian. Czas leci. z Oliwka ok. jeszcze tylko badanie słuchu i zapominamy że coś jej było. Wiktor jutro ma ślubowanie pierwszaków:) idziemy z Frankiem. Pod koniec listopada jedziemy do Krainy św.Mikołaja z klasa Wiktora:) biorę całą trójkę. Teraz pędze po Oliwkę póki Franko śpi we wózku.

polka super wyprawa Wam się szykuje! już sobie wyobrażam te iskierki w oczach dzieci - bezcenne:tak:
Cc też dostałam te paczkę chyba ok 2tyg temu, teraz czekam na paczkę z hipp - podobno coś wysyłają dla dzieci po 7 miesiącu - zarejestrowałam się u nich na stronie w klubie malucha czy maluszka (już nie pamiętam), więc mam nadzieję, że mnie nie ominie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej! jeden dzien i tyle napisalyscie pozniej poczytam.
ucittelka zdrowka dla babci.
Dostalam dzis na mejla ankiete ze street com dieta dziecka dostala moze ktoras z was tez? A mam pytanie ma moze ktoras z was wozek coneco toledo? zmykamy na spacerek wieczorkiem wpadne. trzymajcie sie cieplutko.
moniskabe sto lat dla Pawelka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry