Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety u nas zwykle na widok butli jest tupanie w fotelik, machanie rękami i bardzo wyraźne "NIE!"moje dziecko mnie zadziwiajest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa
i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
moje dziecko mnie zadziwiajest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa
i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
;-)myslalam o kancie.sztruksy? czy z kantem? bo ja siedząc w domu z kantem mi się nie przydadzą.
Ale naskrobałyscie
Moniska 100 lat dla Pawełka ucałuj szkraba!!!
Ps. wygralam Twoją aukcje z jeansami r.80
TABASIA-wózek rewelejszyn ja musze miec do lasu porzadne koła a w ogóle baaardzo lubie 3 kołowe. W planach mam taki Maclaren MAC 3 albo przemyślę Twoja propozycje. Chciałam jeszcze espiro ale kolezanka w sklepie odradziła. Moniska Twoj też fajny tylko niestety nie na moje drogi
Ja mam w sumie spacerówke od abc ale nie jestem zadowolona tyle kasy poszło eh
dostałam @ po 47 dniach :O
Wama kochana 3 dni po powrocie ze szpitala mi się oświadczył. W czerwcu ogl juz sale ale odłozyliśmy to do momentu aż młody ciut podrośnie.![]()