reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Marcia ja mam Maclarena po Patryku jeszcze i bardzo jestem z niego zadowolona. A co do slubu to pieknie gratuluje raz jeszcze.. a jak przyszly Cie zaskoczyl? czy to tak sie poprostu umowliscie? bo ja troche szybko was czasem czytam i moglam cos pominac.

Moje slonce tez sie budzi z piskiem w nocy, bebenki w uszach pekaja.

Czy wy tez tak macie, ze jak ubierzecie pociechy w kurtki cieple, to sie pasy w fotelikach nie chca domykac? Moj fotelik niby do roku jest, ale Polcia w nim tak scisnieta, ze chyba sie wczesniej przeniose na ten wiekszy.

Witam się:)
My właśnie wróciliśmy od teściów z Wszystkich Świętych, dziewczyny co za koszmarny rok się do mnie przyplątał!!!!!!!!! Myślałam, że w końcu będzie trochę spokoju, po ostatnich przejściach z mamą, a tu masz wczoraj moja babcia dostała zawał:-:)-:)-( i wylądowała w szpitalu, ale się zdenerwowałam znowu.
Dzisiaj byliśmy w przychodni się zważyć i wiecie co ważymy 7100 :confused2: w sumie to się zdziwiłam bo na moje łazienkowej wadze wychodziło 8 kg, troche mnie to zmartwiło bo za dużo to ostatnio nie przybraliśmy jakieś pól kg od ostatniego ważenia czyli od 20 września
yra to widzę że masz tyle wzrostu co ja:) spodnie powinny być dobre bo dość szerokie są, może ie są z najgrubszego materiału, bo to taki miękki jeans ale są bardzo wygodne, z miłą chęcią Ci je wyślę:-):-):-)

ja też byłam z młodym na cmentarzu na mszy i do tego wieczorem na wojskowym. Czuc było troche znicze ale nie uciekałam :-)

Niko usnał pewnie pośpi z godzinę.

Dziewczyny kiedy macie zamiar kupić parasolkę o ile macie :>
a ja mam parasolkę z auchan, co prawda nie skład się jak typowa parasolka, tylko tak do daołu ale i tak zajmuje mało miejsca, poza tym rozkłąd się całkiem na leżąco, ma długie pasy nawet jak dziecko jest grubo ubrane to świetnie się dopinają, spory koszyk pod wózkiem, a co najważniejsze wózek jest bardzo lekki, dla mnie to było bardzo ważne bo muszę go z maluchem wnosić i znosić z drugiego piętra, wózek kosztował 199 zł
Sport Blau 170311 hauck kinderwagen - hauck GmbH Sonnefeld

Witam się:)
My właśnie wróciliśmy od teściów z Wszystkich Świętych, dziewczyny co za koszmarny rok się do mnie przyplątał!!!!!!!!! Myślałam, że w końcu będzie trochę spokoju, po ostatnich przejściach z mamą, a tu masz wczoraj moja babcia dostała zawał:-:)-:)-( i wylądowała w szpitalu, ale się zdenerwowałam znowu.
Dzisiaj byliśmy w przychodni się zważyć i wiecie co ważymy 7100 :confused2: w sumie to się zdziwiłam bo na moje łazienkowej wadze wychodziło 8 kg, troche mnie to zmartwiło bo za dużo to ostatnio nie przybraliśmy jakieś pól kg od ostatniego ważenia czyli od 20 września
yra to widzę że masz tyle wzrostu co ja:) spodnie powinny być dobre bo dość szerokie są, może ie są z najgrubszego materiału, bo to taki miękki jeans ale są bardzo wygodne, z miłą chęcią Ci je wyślę:-):-):-)

kochana tak mi przykro z powodu babci, życzę Jej zdrówka
a co do wagi to ty się nie martw, widzę że nasze dziewczyny są podobnie urodzone a moja Pola waży 7000, lekarz powiedział że tak urok jej i do grubasów należeć to ona nie będzie:) najważniejsze aby Ci jadła a zawsze coś przybierze na wadze

Moniskabe i co sadzisz o kubelku? Bo ja jestem bardzo zadowolona, nie "zjezdza" jak w mojej drugiej spacerowce i wyglada, ze jest mu wygodnie :) Do spania troche gorzej, ale teraz mamy 2 drzemki w domu, a na spacery chodzimy jak jestesmy aktywni, zeby swiat ogladac :)

wiesz... ja tez jestem zadowolona.
W parasolce rozkladanej jakos mi Pawelek spadal na boki i w dol, poza tym nogi mu wystawaly poza wozek i mnie to bardzo zloscilo...

co do spania, mojemu sie bardzo dobrze w kubelku spi.. potrafi 2 h ciagiem spac. A jakby mu bylo niewygodnie to pewnie by sie krecil i jeczal.

Takze ja nie zaluje. Dla takich dzieci jak nasze, kubelki chyba sa ok, gorzej z 4 miesiecznymi bablami.

Ostatnia edycja:
Ucitielka przykro mi z powodu babci. Niech szybko wraca do zdrowia!

Monika fajne te sztruksy, ale widzę, że Yra też zainteresowana;)

A my po spacerku, zrobiliśmy zakupy. Piękna pogoda u nas i bardzo ciepło:)

Witam!

Kurczę jakieś przeziębienie mnie znów dopadło:-( i nie mam weny na nic. W niedzielę byliśmy u mojej babci która mieszka 70 km od Poznania i zarazem odwiedzić groby bliskich bo tam mam wszystkich. M był w sobotę z teściem na grobach bo ja w pracy a mały z teściową urzędował w domku. U babci zjechała się rodzinka i był też mój 9 miesięczny chrześniak z dwuletnią siostrzyczką. Wesoło było:tak:. A wczoraj poszliśmy sobie w trójeczkę na dłuuugi spacerek na nasz miejscowy cmentarz i tak nam zeszły 3h:szok: ale było taaaak cieplutko. Ehhh a dziś już sie popsuło.
Marciaa My mamy parasolkę o taką CYBEX TOPAZ LUKSUSOWA SPACERÓWKA super cena !!!! (1298918348) - Aukcje internetowe Allegro tylko w kolorze granatowym. Ja jestem z niej bardzo zadowolona, teraz jeździmy nią tylko w cieplejsze dni albo jak gdzieś do kogoś jedziemy lub na zakupy bo jest lekka i zajmuje mało miejsca w aucie a tak to spacerówką od x-landera, która jest cięższa ale wiadomo cieplejsza i posiada śpiworek.
A ja ciąglę jestem jeszcze niezdecydowana nad fotelikiem, z Cybexa chyba jednak rezygnujemy bo trochę się naczytałam i jednak dużo osób narzeka na to nowatorskie rozwiązanie z tym zabezpeiczeniem z przodu że wiele dzieci się denerwuje a latem za gorąco pod tym i chyba kupimy Maxi Cosi Priori XP (Kolory) +Tabliczka+Kurier 0zl (1284034580) - Aukcje internetowe Allegro. O doczytałam że i ty Marela nie do końca jesteś zadowolona a szkoda bo bardzo mi się te cybex podobają i wózek mam z tej firmy i jest super, no i na testach dostał 4 punkty ale wygoda dziecka też bardzo ważna więc raczej rezygnujemy.
Monia buziole dla Pawełka!!! :*
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Do góry