reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My mamy takiego plastikowego konika Little Tikes, ale jak dla mnie to szkoda kasy. Karol minutę na nim wytrzymywałDziewczyny, których dzieciaczki mają konia na biegunach, czy warto go kupić dzieciom? czy szkoda kasy?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dzięki dziewczęta za zyczonka
Dzisiaj jakiś taki spokojny dzień :-)
Nikus spał ładnie i grzeczny i ładnie je chyba mi prezent zrobił no i kwiatka dał :-)
Naughty a gdzie sie wybieracie???????
Dzisiaj jakiś taki spokojny dzień :-)
Nikus spał ładnie i grzeczny i ładnie je chyba mi prezent zrobił no i kwiatka dał :-)
Naughty a gdzie sie wybieracie???????
Agulka61
Fanka BB :)
blu n&h sto lat dla dzieciaczkow wszystkiego naj.
Marcia wszystkiego najlepszego spelnienia marzen.
My nie dawno ze spacerku wrocilismy...Dzisiaj sie wyspalam ze niewiem spalam do 11
ale usnelam ok 1 dopiero. Tatus niunia sie zająl.:-)
Marcia wszystkiego najlepszego spelnienia marzen.
My nie dawno ze spacerku wrocilismy...Dzisiaj sie wyspalam ze niewiem spalam do 11

ale usnelam ok 1 dopiero. Tatus niunia sie zająl.:-)
frotka 74
Fanka BB :)
Witajcie
Spuchłam jak nie wiem od żęba.Mam go zatrutego ,nie boli ,ale wyglądam jak świnka morska...PAda u nas i wilgotność taka,że zimno jakby był mróz...Po wczorajszych ciasteczkach zostało wspomnienie i fajana zabawa była z synkiem. Czekamy na męża siorkę, będą pizze piec .Sami wymyslili niech robia ,ja ręki nie przyłożę.
marciaa 100 lat w szczęściu i miłości :**
blu buziaczki dla Adasia:**
n&h buziczaki dla Antonka :**
marciaa 100 lat w szczęściu i miłości :**
blu buziaczki dla Adasia:**
n&h buziczaki dla Antonka :**
Antoni i Adas od cioci buziaki!!!
Przyłączam się do życzeń dla Ciebie !!! Marciaa spełnienia marzeń i pociechy z Nikosia!!! oraz z Twojego mężczyzny
Ja na moment bo mnie ząb po pierwsze boli a po drugie dopiero goście odjechali. Było wesoło
mojego brata widuje rzadko ale kochamy się jak wariaty po dziś dzień. Dzieciaki dostały gry planszowe i książki. Franko zapas słoiczków i podusie przytulanke. Potem wstawie fotkę. Narazie ogarnę pokój.
Przyłączam się do życzeń dla Ciebie !!! Marciaa spełnienia marzeń i pociechy z Nikosia!!! oraz z Twojego mężczyzny
Ja na moment bo mnie ząb po pierwsze boli a po drugie dopiero goście odjechali. Było wesoło
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój M drzemkuje,Bartus tez i ja tez sie drzemne jak M wstanie taka spiąca pogoda jest.
reklama
M
myszowata
Gość
polusia frotka zdrowia!
Marciaa sto lat i wszystkiego naj naj!
blu n&h buziaczki dla Waszych syneczków!
Marciaa sto lat i wszystkiego naj naj!
blu n&h buziaczki dla Waszych syneczków!