reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O, Myszowata znów jesteś pierwsza :-) Witaj i witajcie wszystkie mamusie!

Biedna jesteś z tymi pobudkami Franka. Nam się też czasami zdarza wstać wcześniej, nawet raz 4.30 Szymcio był wyspany, ale w takiej sytuacji biorę go do nas. Nie jest to codzienna sytuacja, więc myślę, że się nie przyzwyczai. No ale Ty nie masz już tej możliwości ;-) A dziś spaliśmy super i pobudka była 6.45 :-) czyli spał prawie 12 h. Teraz stoi w łóżeczku i zagaduje do taty, próbując go obudzić, a ja piję kawę.

Życzę Wam miłej niedzieli!

reklama
Wiitajcie
u nas nocka spokojniejsza
za to poszedl o 22 spac!:O
Ja wczoraj pol dnia z młodym przekimalam
polozylam sie po 22 spac i pobudka po 7:)
dzsiaj sie zapowiada leniwa niedziela
buziaki

Witajcie!

U nas jak zwykle wczesna pobudka...a Mlody jakos nigdy by mi nie zasnal tak ze mna, jak sie obudzi to sie obudzi i koniec spania....Nie chce zapeszac, ale chyba Mlody dopiero zakumal, czemu mu nie daje w nocy czesto nic do picia jak sie budzi, wiec od kilku nocek sie tak czesto nie budzi...Dzisiaj tylko 4 razy byla pobudka...jeszcze miesiac i moze zredukuje do 2...hehehehe. Redan widocznie dlugodystansowiec....

Z przybieraniem u nas tez slabo, ale ze wzgledu na ogrom energii Mlodego, przez ostatnie 7 tyg tylko 300g. Wszyscy widza, ze szczuplejszy jest, nawet na buzce...

Milego Dnia!

dzien dobry
u nas tez noc ok pobudka 6.20, wczesnie ale widze ze nie najgorzej

ale tez ostanio poplakuje przed zasnieciem, wczoraj tak z pol h marudzil
a i tez zgrzyta zebolkami he he
milego dnia!

dzien dobry dziewczynki :)

u nas nocka też bardzo ciężka bo mała budziła się z płaczem co godzinę i do tego wędrowała po łóżeczku przez całą nockę. pobudka o 6 co jej się bardzo rzadko zdarza. zjadła i usnęła jeszcze na 30 min.
wiecie zaczęła mi się puszczać jak się wstanie chwyci się czegoś i sru puszcza się i leci na łeb na szyję, a potem wielki płacz.
do M nadal się nie oddzywam i nic nie robię, ale widzę że wczorajsza zupka z kupka mu nie smakowała bo dziś zrobił obiad.

ze spacerku dziś chyba nic nie będzie bo zimno i szaro, chyba już zima idzie bo temp. znowu na minusie.

ionka ja miałam takich sąsiadów w bloku jak mieszkałam, zawsze wysyłałam M aby zwrócił im uwagę bo ja miałam pietra a że mój M to kawał chłopa to tak raźniej. teraz na szczęście problemu nie mam bo właśny domek mam :)

wszystkim chorym życzę powrotu do zdrowia szybkiego *)

miłej niedzieli :)

dzięki Laski za wsparcie, życzenia powrotu do zdrowia Antoniego częściowo się spełniły :) Wczoraj jeszcze lekkie rozwolnienie ale wymiotów brak. Duuużo częściej pierś cycusia i myślę, że również dzięki temu obyło się bez szpitala. A pamiętacie jak się zastanawiałam czy Go po 6 miesiącu odstawić? Wtedy Wama napisała mi maila na priv ... :* dzięki Ci dobra kobieto :)

Wczoraj Antoś czuł się coraz lepiej a ja coraz gorzej ... o 2 w nocy to ja zaczęłam wymiotować :( Dzisiaj już lepiej - Antek odzyskał sporo sił i czasem nawet humorek ma :)

asia nie sczepiłam Małego na rota (zresztą to nie był rota ... zbyt szybko i "łagodnie" to przeszliśmy/przechodzimy) Po konsultacji z ciocią pediatrą uzgodniliśmy, że będziemy unikać dużych skupisk ludzkich do 6 miesiąca. Teraz to się waham ... może zaszczepię ...

Zmykam na herbatkę - babcia jedzie przykryć roślinki na zimę. Jak Misio zaśnie to jeszcze wpadnę.

Witam!
My dzis u babci. Ostatni weekendowy wypad dziewczyn przed powrotem naszego mezczyzny:)
N&h Dobrze, ze Antonio czuje sie lepiej! Na szczepienia na rota chyba juz za pozno niestety. Trzeba skonczyc szczepienie przed skonczeniem 6 miesiecy.
Milej niedzieli!

reklama
U nas w tv jest taki filmik o rotawirusach ,mówia żeby pamietać o zaszczepieniu dziecka na rota do 6miesiaca życia.
Dzień dobry własciwie .Biorę sie dzis za piernik staropolski.Moje pociechy śpią razem z ojcem .Martwi mnie że synek też śpi, bo to nie zwiastuje nic dobrego.Znowu ma czerwone gardełko a jutro miał iść do przedszkola po chorobie:(Za oknem mocne słońce, okna przypominają że wypadałoby umyc przed mrozami.
Polusiu jeszcze troche i Twój małż będzie wyszkolony:)Swoją drogą muszę mojego do garów zagonić.Umie to niech wyręczy chociaż w niedzielę.
Ciekawe co z tymi naszymi dzidziolami ,że nie spia po nocach.Oby przez ząbkowanie >Miłej niedzieli:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry