reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja mam pudełko z różnościami ze szpitala itp.

dziś na hasło "Olcia, posprzątaj swoje zabawki" moje dziecię złapało się za głowę i mówi "ojojoj" hehe żeby pokazać, ile ona ma problemów ;-) a jeszcze te zabawki ;-)
zachowaliśmy się bardzo niewychowawczo ;-) ale dalej mnie śmiech ogarnia, taka mała, a taka pyskata ;-)

reklama
dzień dobry :)
czyżbym była pierwsza?
nocka spokojna, nawet ja spałam co prawda budziłam się co dwie godziny ale wyspana jestem - od prawie dwóch tygodni usnęłam bez problemów :)
mała rano zrobiła cyrk- wyła chyba ze 20 min i nie wiem o co chodziło, przestała i zjadła śniadanko a teraz bawi się czytaj robi bałagan w salonie :)
dziś mam wolne od obiadku bo mam zupę gulaszową z wczoraj - myślałam że będzie wolne od kuchni ale nie bo obiecałam M że zrobię mufinki :)
pogoda jak na razie do bani - więc na obecną chwilę nici ze spacerku :)

miłego dzionka życzę :)

witajcie.
u mnie koszmar, zle sie czuje :( a jade dzisiaj na przeswietlenie pluc. No i na rozmowe w sprawie pracy pojade bo mnie wczoraj zapraszali i na druga tez zostalam zaproszona ale az do wroclawia w poniedzialek, wiec pewnie nie pojade.

Hej hej:-)A ja druga!;-) Kolano boli mnie już trzeci dzień! I nie mogę dojść od czego, nawet w nocy mnie rwało i śniło mi się już po raz drugi w ostatnim czasie, że ujrzałam na teście dwie grubaśne krechy (przy Franiu były blade;-)). Nocka ok - Młody spał do 7, a teraz drzemkuje.Wczoraj mieliśmy kolędę i Franko łapał księdza za sutannę;-)
yra dziś masz wizytę?dobrze pamietam? daj znać co i jak!
Miłego dzionka!
edit:jednak trzecia;-)
Czarna co to za praca?

hej :-)

my nie spimy dzisiaj od 6.30, ale juz widze ze sie pokladamy.
Dzisiaj maz mnie obudzil i mowi "Monis wez wstan do Pawla, bo ja zaraz musze wstawac do pracy, a dzisiaj noc byla straszna". Ha, dobrze mu tak :-D niech zobaczy przez co ja przechodzilam 10 miesiecy.

kurcze jestem taka zla bo ponad 500 zl na ubezpieczenie samochodu musimy teraz wywalic. Jak nie urok to sraczka.

Witam!
U nas noc nieciekawa. Pobudka o 1 nie wiadomo z jakich przyczyn i krecenie sie w lozeczku do 4. W koncu sie poddalam i dalam butle, troszke wypila, pokrecila sie i zasnela ale o 6 znow wedrowanie po lozeczku. Teraz Olcia drzemkuje a ja zabieram sie za obiad dla niej i dla mnie. Wyszedl jej juz chyba ten zabek bo nim zgrzyta. Mamy juz 4:)
Czarna powodzenia na rozmowie!
Myszowata moze to proroczy sen??:)
Polusia dobrze, ze choc troszke dzis pospalas.
Monia wiem co to za bol:( Mnie w tym miesiacu czeka ubezpieczenie domu i KRUS. 1000 jak nic:(
Milego dnia dziewczyny!

Hej hej:-)A ja druga!;-) Kolano boli mnie już trzeci dzień! I nie mogę dojść od czego, nawet w nocy mnie rwało i śniło mi się już po raz drugi w ostatnim czasie, że ujrzałam na teście dwie grubaśne krechy (przy Franiu były blade;-)). Nocka ok - Młody spał do 7, a teraz drzemkuje.Wczoraj mieliśmy kolędę i Franko łapał księdza za sutannę;-)
yra dziś masz wizytę?dobrze pamietam? daj znać co i jak!
Miłego dzionka!
edit:jednak trzecia;-)
Czarna co to za praca?
telefoniczna obsluga klienta w firmie produkujacej sprzet medyczny opal med , zreszta dowiem sie co i jak jak pojade

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry