Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to oglądam tylko swoje serialeDziewczyny jak wy wytrzymujecie bez tv w dzień? Ja bym zwariowała. Pawelek reaguje tylko na reklamy, nic innego go nie interesuje. Ale się kiepsko czuje. Głowa mi zaraz pęknie.
Również oglądam Przepis na życie świetny jestmały śpi a ja obejrzałam na VOD przepis na życie i usta usta. fajnie że można sobie tak w necie obejrzeć.
ehhh a mojego brata 1,5 roczna córeczka w szpitalu, gorączka i wymioty od kilku dni i nic nie chce pić, więc ją przyjęli. no i ma rotawirusa. ja się chyba zastrzelę jak w niedzielę była u nas i go zaraziła. mam nadzieję że nie
Natalka jak usłyszy jakiś dzwięk cała chodziMoja uwielbia wszystko ci się rusza, śpiewa i graTelewizor rzadko kiedy jest włączony, a jak już jest to zainteresuje się tylko jak usłyszy muzykę.
Bartus spi juz juz od godzinki.
Pan od rehabilitacji był bardzo zadowolony z Bartusia robi łade postepy dzisiaj dzieki niemu mały zrobił dwa kroczki na nózkach jestem taka szczesliwa ładnie sam siada prawie raczkuje tylko tak dalej a Bartus bedzie mi niedługo smigał na nózkach![]()
- mam nadzieje ze szybko zniknie albo sie pomylili z tą pogodą jak zwykle . wrocilam do domciuKrzysio sie bardzo ucieszyl i tak mnie ukochal i buziaczki mi dawal, ach super to moje dzieciątko i strasznie sie za nim stesknilam, kurcze a w poniedzialek do warszawy na 4 dni znowu
nawet nie mam kiedy was nadrobic, kurcze tak caly czas licze na to ze jeszcze miesiąc i sie spokojniej w pracy zrobi, na szczescie od 1 kwietnia znowu wracamy w tryb 8-godzinny, te 10 godzin w biurze to jakas masakra, u klienta to spoko, bo przewaznie nie jestesmy tam dluzej jak 8 godzin przerwa jakis obiad i w hotelu sie pracuje, ale jak przychodzi w biurze 10 godzin siedziec to po 7-8 godzinach wychodzi zmeczenie, jedyny pozytyw takiej pracy to zima bardzo szybko mijanawet nie wiadomo kiedy

Patrze czolko cieple, mierze 39st
Ale Mlodemu NIC nie jest, humor, apetyt itp. Wiec o co kaman? Nie wiem. Myslimy, ze zeby. Pozniej spadla, a teraz ma lekko powyzej 37. Ale spi ladnie.