Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natalka jest przecudna !! sliczna jak mama !!chyba mi sie udało
musze zrobic jakis ładny suwaczekkiedys jak weszłam na chwile, to mialam jeszcze stary z ciąży a tu czarnuszka mi składa gratulacje hihih wygladało to tak jakbym znów w ciazy byla
![]()
moj tez przygryza a o niekapku nie chce nawet slyszec, kupilam mu 3 i tak nie chce nie potrafi z nich pic wiec zostaje butla na smoczekwitam Kochanapięknie i słonecznie
Kocham wiosnę !!!
Zaraz odprowadze Oliwie i na krótki spacer się wybiorę a potem zabieram się do pracy. Już na jutro chce Franiowi zrobić niespodzianke w postaci balonówkarteczki poprzpinac nad łożeczkiem. Ups to nie ten wątek
polusia rodzinka.pl wymiata
frotka wiem co to przeprowadzki też parę razy to przechodziłampowodzenia!!!
myszowata warto sprobować z tym mlekiem, zawsze możesz wrocić do mm. U nas pełen sukces.
Czy Wasze dzieci też przegryzaja smoczki od butelek? Bo ja 3kupiłam wciągu tygodnia.
Nic uciekam.
Miłego dnia !!!
łał ale cudo !! mi tez sie marzy taki piekny ogrod albo balkon ale ja jestem matoł do kwiatkow nie znam sie wogole wiec nie bede nawet zaczynacmój ogrodowy nabytekjeszcze mała bo dopiero kupiona ale mam nadzieję że będzie olbrzymia
![]()
to ja nie dałam rady, przyznaje sie bez bicia. myslalam ze dam rade ale poczta 17 km dalej w miescie :-Serdecznie dziękujemy Marcelkowi i jego rodzicom za przepiękną karteczkę i życzenia!
To już chyba ostatnia karteczka której się spodziewałyśmy więc foteczkę wstawię. Dwie dziewczyny się chyba wycofały bo żadne marcowiątko nie dostało od nich kartki z tego co wiem. Szkoda tylko, że nie dały znać, że się wycofują
moj tez lubi naswet go bajki tak nie interesuja jak reklamyCzy wasze maluchy tez tak uwielbiają reklamy jak moja natalka??![]()

obyło sie bez placzu
zobaczymy jak bedzie dalej ... chociaz moze dlatego ze bidulka wstala juz o 5 a połozyłam ja o 10.30 :-)chyba musze sie tez przezucic na manne
)ja też niewiele oglądam tv, radia słucha natomiast:-)Dziewczyny jak wy wytrzymujecie bez tv w dzień? Ja bym zwariowała. Pawelek reaguje tylko na reklamy, nic innego go nie interesuje. Ale się kiepsko czuje. Głowa mi zaraz pęknie.