reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas telewizor tylko rano wtedy ogląda swoje ulubione bajki na jimjam a potem tylko radio słuchamy :)
a mnie zaczął boleć woreczek żółciowy leki wypite ale nie przechodzi :( mała się wierci w łóżeczku ale czy śpi to nie wiem i nie patrzę:)
i ogólnie nie mam weny twórczej :)

reklama
uff, nareszcie mi dziecko usnęło.
no ale jak wstałyśmy tak późno, to co się dziwić ;-) byłyśmy na spacerku, cieplutko cudownie, no ale nałożyłam młodej czapkę, taką ażurkową, całą w dziurach, no to raz-dwa zdejmowała i stwierdziłam za 10 razem, że to nie ma sensu. teraz jak się wyśpi, to pójdziemy na spacer nóżkami.
ja też przeżyłam Czarnobyl i na dodatek jestem ze wschodu Polski i żyję ;-) więc się laski nie przejmujcie ;-) a zresztą nawet gdyby, to Ire pierwsza w kolejności na promieniowanie (bo podobo w Islandii coś wykryli). tu nic nie mówią, nie panikują.
swoją drogą, okropnie Japończykom współczuję :-(

co do tv, to moja uwielbia Dorotkę Dinozaura i piosenki Gracie Lou i to jej pozwalam oglądać.

cieszę się, że mi to napisałaś, dzięki:***
Też nie zamierzam jeszcze dawać krowiego.Dzieci w tym wieku nie trawią większości białek , po co obciążać nerki.

Serdecznie dziękujemy Marcelkowi i jego rodzicom za przepiękną karteczkę i życzenia!

To już chyba ostatnia karteczka której się spodziewałyśmy więc foteczkę wstawię. Dwie dziewczyny się chyba wycofały bo żadne marcowiątko nie dostało od nich kartki z tego co wiem. Szkoda tylko, że nie dały znać, że się wycofują:(
Dzięki,że to napisałaś.Przykro,że nie uprzedziły ,ze sie wycofują.

Polusia piekny ten krzew.Ciekawe czy pachnie jak kwitnie?
Monia super,że Pawełek zdrowy,teraz Tobie zdrówka życzę!
Aguś ale masz cudną czarnulkę:)
U nas tv od rana wstajesz i wiesz na tvn24, póżniej tvn albo radio z N-ki przez telewizor.Ulubiona bajka to Teletubisie po14 i po 18 na ceebeebies , i wesoła farma z prawdziwymi zwierzatkami:) Barney na jimjam tez, zwłaszcza piosenka kocham cie a ty mnie:)bo spiewam jej od urodzenia:)a właściwie od zawsze bo synkowi tez przed snem spiewałam, jak byłam juz w ciąży.
Wiecie jaka checa?Pomyliłam paczki i wysłałam nie tam gdzie trzeba.Dzisiaj na telefonie i odkrecałam, póżniej poczta bo na weekend torty potrzebne, Nalatałam sie troche.Siedzę czasem do 2w nocy a później tego efekty.Lecę kłaść dzieci , później jak zawsze dyżur przy laptopie do późna.

Bartus spi juz juz od godzinki.

Pan od rehabilitacji był bardzo zadowolony z Bartusia robi łade postepy dzisiaj dzieki niemu mały zrobił dwa kroczki na nózkach jestem taka szczesliwa ładnie sam siada prawie raczkuje tylko tak dalej a Bartus bedzie mi niedługo smigał na nózkach:happy:

Chyba szybko dzisiaj sie położę bo bolą mnie nogi, zawsze tak sie dzieje na zmianę pogody:/ a dzisiaj pewnie ten wiatr jest temu winny:/

polusia oby ból ustąpił
madzia84 super że synuś tak szybko nadrabia:)
frotka dobrze ze szybko udało sie odkręcić, czasem tak bywa, że sie niedopatrzy

Ostatnia edycja:
Chyba się jeszcze dziś nie witałam, więc witam Was Dziewczyny :-) Zaczęłam wprawdzie pisać do południa, ale mój łobuziak się obudził.

Aguś piękna córeczka :tak:
Madzia super, że rehabilitacja tak dużo Bartusiowi daje :happy:
Monika zdrówka życzę!
Dorotka ja w styczniu nauczyłam Młodego znowu zasypiać w łóżeczku w dzień, bo na noc zawsze zasypiał bez problemu. Bądź cierpliwa i konsekwentna i też Wam się uda :tak:
Yra oby Jaś się nie zaraził.
Ionka to się dziś wyspałaś :-)
Dronka dobrze, że z nogą męża już w porządku:tak:

Co do tej chmury, to sama nie wiem. Moja mama trochę panikuje i mówi, żeby nie wychodzić, ale mój P twierdzi, że nie ma powodu do niepokoju.

reklama
ja jestem dziecko Czarnobyla i żyję - może trochę świecę w ciemności ale nic po za tym :):):)

frotka te kwiaty pięknie i intensywnie pachną jak kwitną. dobrze że udało Ci się odkręcić to na poczcie

madzia brawo dla Bartusia :)

a ja kolacyjka, seriale i zaraz kąpiel i spanko :) woreczek nadal boli jak diabli :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry