Witam ponownie
]
Ehh - wcięło mi posta znowu
Neska - gratulacje. Znajoma poleca jeszcze forum extradom. Tam pod konkretny dom można znaleźć porady ludzi z budowy....
Myszowata - nie wiem co sie u Was dzieje teraz, ale trzymam kciuki żeby było lepiej
Polusia - współczuję takich sąsiadów. Ja swojego goldena pilnuje, chociaż on taki łagodny że obcy może mu żarcie z pyska wyjąc, a on tylko głupkowato popatrzy o co chodzi i nawet nie warknie. Ale wiem że jak go ktoś nie zna to się może bać, bo duzy jest
A my szpinak robimy tak:
zasmażamy posiekany czosnek, tak żeby leciutko kolorku nabrał. Dorzucamy mrożony szpinak. Przypraiwmy dużą ilością soli i pieprzu -trzeba próbować żeby nie przesadzić z solą. Ścieramy odrobinę gałki muszkatołowej (bardzo sie lubi ze szpinakiem

). Pod koniec dodajemy dużo śmietany i roztrzepane jajka. Tym dowolnie od możliwości - faszeruje sie pierogi, ja lubię poprzekładac z płatami lazanii i sosem beszmelowym i do piekarnika, no i ulubione zapiekane naleśniki
Wiki już od dawna ma 8 ząbków i zaczęły jej iść 4. Ida ida i wyjść nie moga. Ale chyba jesteśmy an finiszu, bo popłakuje w nocy i ostatnio stolik rtv mi chce zjeść