reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tak trudno mi jest się wbić w Wasze posty i być na bieżąco ale myślami jestem ciągle gdzieś indziej :( masakra jakas.
Ale widzę humorki dopisuja.
Dzieci dzielne na szczepieniach :) yra no Jaś to waży pięknie !!!
Moniska ja też przed okresem :(

Mój Franko też na krótki rękaw i w krótkich spodenkach :) :) opalony jest coraz piękniej.
Mam nadzieje że dziś noc będzie ok.
Jutro pobudka z samego rana. Do Wiktora na konkurs recytatorski a potem dalej do Kalisza:)

reklama
Witajcie Kochani,my prawie cały dzionek na dworku,Bartusiowi kupilismy sandałki jutro fotke wstawie,małą ma pyte ten mój synek.3 godz stałam w kolejce u dermatologa,bo zamiast 30 min sobie zrobic przerwe to panie sobie godzinną zrobiły,dobrze ze Bartus był u babci grzeczny.No i mam uczulenie na te plastry anty.Teraz synek spi,a my piwko pijemy.Bartus tez smigał na krótkich bukeskach i jest opalony:)

polka ja równiez tule.
myszowata super odpoczynek miałas:)

ładnie Wam dzieciątka wazą to mój najmniej,moze ma te 9 teraz to wogóle mniej przybiera,bo wiecej sie rusza,ale za to wysoki jest.

mój M wlasnie chrapie na sofie mmmmmmmm To nasz wieczorny rytuał, kto pierwszy ten lepszy hehe

Polka trzymaj się dzielna kobieto dla dzieci. Buziaki:)
polusia, nesiaa ja też się cieszę z wagi, bo przy tej jej ruchliwości to sukces:) A tak wogóle to nie wiem po kim te moje dziewczyny takie laski. Ja kawał baby i mój m niczego sobie...pewnie po dziadkach...tylko których?

Byłam dzisiaj na baseniku i czuję sie jak laska hehe...To tak na poprawę humoru, bo ostatnio mam kryzys co do swojego wyglądu.
No nic kochane, dobrej nocy i pięknej pogody Wam jutro zyczę:)

Witajcie kochane!

Piękna pogoda do nas zawitała, ja niestety popołudnie i wieczór w pracy za to Marcelek z tatusiem urzędowali na dworze. Mały przysnął później w wózku i M walczył z nim do 20:30:-D a zawsze chodzi spać 18:30,19:00. Ja jeszcze jutro i piątek maratonik a od soboty 4 dni wolnego ufff super:tak:
Maziajka masz ode mnie burę bo takiego mi smaka narobiłaś tymi chipsami cebulkowymi że sobie dziś po pracy kupiłam:-D i wtrąboliłam całą paczkę:szok: a ostatni raz jadłam chyba przed ciążą jeszcze.
Polka Trzymaj się kochana, słuszną decyzję podjęłaś.
Myszowata Super taki dzień tylko dla siebie, a po co te pranie, prasowanie i sprzątnie??? Trzeba było płaszczyć tyłeczek:-D

M na nocce, a my z Marcelkiem sami, nawet pies do rodziców na wieś pojechał sobie pohasać:angry:;-) W mieszkaniu to jakoś nie boję się za bardzo zostawać sama na noc. Ale jak jesteśmy u rodziców na działce przy lesie zaraz, to czasem jak jesteśmy z M we dwoje to mamy galara:-D a sama to chyba bym padła ze strachu, bo tam żadnej latarni nic i nocą jak się zgasi światła to ciemnica totalna.

Spokojnej nocki laseczki.

dziewczyny witajcie.
mnie sie chce plakac.. juz nie mam pomyslu na sniadania dla malego, jajka odpadaja i wszystko na krowim mleku.
Zrobilam dzisiaj makaron i leciutko poslodzilam, to wypluwal. Kaszki manny z owocami mi juz jesc nie chce.
Najczesciej konczy sie tym , ze robie mu mleko, ale chcialam zeby mleko jadl 2x dziennie czyli na kolacje i raz w nocy.
Nie chce kupowac kaszek, gdyz sa one poprostu drogie, bo opakowanie starcza nam na 2-3 razy.

ratujcie bo bede wyc....

Dzień dobry:)

monia Filip około 7 je z nami śnadanie i dostaje pół bułki grahamki z masłem i szynką , czasem nawet jak ma apetyty to jeszcze małą kromeczka doje :) i do tego jakieś picie

właśnie atakuje mi komputer....

Ajentka hahah:p widzisz jak wspomagam koncern Lays powinni mi placic za to:p

Monia
a chleb z dzemem? szynką?serkiem topionym?jajecznica? omlet? my przewaznie to jadamy.Mleko tylko na kolacje i w nocy ale troszke.

Madzia moj tez 9kg ale ma 80 cm juz. c

poza tym UWAGA chwale sie!! moje dziecko zaczyna wkoncu chodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam i ja

moniska a ile ma tej hemoglobiny? żelazo podajesz?

co do śniadań u nas zje co podamy, no i ty masz ten problem z krowim mlekiem, a fakt kaszki drogie są, ale u nas często na śniadanie jest kaszka, albo płatki owsiane, kanapki, no różności. a ja dziś wyspana, franuś budził się co 3 - 4 godzinki zjadł i spał dalej.
no niby hemoglobinA 10,8, badania na zelazo wyszly w normie, ale inne wskazniki sa bardzo rozchwiane, malo ktory jest w normie. Albo za duzo albo za malo.

co do sniadania to ja juz nie mam pomyslu, w koncu podalam kanapke.
musze sprobowac znowu owsianke na wodzie, moze nalesniki? tylko jak rano o 6 zaczne Karolowi przez sciane miksowac ciasto to mnie zabije :-D

reklama
Ajentka hahah:p widzisz jak wspomagam koncern Lays powinni mi placic za to:p

Monia
a chleb z dzemem? szynką?serkiem topionym?jajecznica? omlet? my przewaznie to jadamy.Mleko tylko na kolacje i w nocy ale troszke.

Madzia moj tez 9kg ale ma 80 cm juz. c

poza tym UWAGA chwale sie!! moje dziecko zaczyna wkoncu chodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla Jasia, super :-D

to wszystko co tu piszecie to jada na drugie sniadanie razem z nami, ale chyba wprowadze mu to wczesniej. Z reguly robilam mu manne z owocami ale od jakiegos czasu mu sie znudzila.

Do góry