reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzieki za zaproszenie ale raczej nic z tego. Rok szkolny sie zaczyna, nawal obowiazkow tez wiec w ogoel mowy nie ma zebym miala na rozrywki czas... Ale milo ze i tu wpadacie czasem :-)
madzia - a co za szczepienie mial Bartus??? Jakies z kalendarza szczepien???? Jakso nic mi sie nie kojarzy zeby Adas mial miec wkrotce.

Dziękuje dziewczynki, mam nadzieje ze nie bedzie tak źle. Zreszta zobaczymy w praniu.
Musze szukac pracy, bo jak juz większosc z Was wie wyrzucili mnie z testauracji powód -uwaga.......- bo ide na studia. Ale to tylko glupi pretekst .
No to trudno szukam dalej. Bo w salonie na paznokciach nie wyciągne 2 tysiecy zebym wyszła na zero chociaz. Ale jutro mam jedna rozmowe ale ciiii nie zapeszam.

Witam:)
Bartus dopiero zasypia a o 16 jest rehabilitant długo sobie nie pospi.Nocka w miare była Bartus sie raz zbudził a potem troche jeczał ale miał tylko stan podgorączkowy nawet nic mu nie dałam.Spalismy do 8 rano mały spacerek bo upał jest i moze pod wieczór jakis bedzie.
Miłego dnia;)

dzieki za zaproszenie ale raczej nic z tego. Rok szkolny sie zaczyna, nawal obowiazkow tez wiec w ogoel mowy nie ma zebym miala na rozrywki czas... Ale milo ze i tu wpadacie czasem :-)
madzia - a co za szczepienie mial Bartus??? Jakies z kalendarza szczepien???? Jakso nic mi sie nie kojarzy zeby Adas mial miec wkrotce.

Ostatnia dawka pneumokoków jakies Hiberix,polio i krztusiec błonica i tezec tak ma mi tu napisane w ksiązeczce.

witajcie, nie mogłam sie zalogowac przez kilka dni po reinstalacji i widze ze kolejne z was na fb pouciekały, nie rozumie przyczyny przeniesienia i jej ewentualnych efektów, powiem tylko szkoda, licze ze nasze bb nie umrze

Dzisiaj były te cwiczenia i masakra cała godzine wył jak nienormalny prezył sie szarpał buntował z tego wycia cały sie trzasł niewiem jak dalej pójdzie.Szkoda mi go ale to dla jego dobra.

Ja stąd nie uciekam jest mi tu dobrze.

reklama
wiolonczela ja też nie rozumiem :-(

Dziewczyny ja mam konto na fb. Rzadko tam zaglądam i nie obiecuje, że jeśli się tam do Was wpiszę to, że będę regularnie zaglądać. Jak któraś z Was mi powie na pw co mam zrobić żeby dołączyć toz góry dziękuję za pomoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry