Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hehehe, ja też test zachowałam
Ale długo długo go w ogóle nosiłam w torebce i co chwilę sprawdzałam, czy te kreseczki na pewno tam są![]()
![]()
Ja swoje testy również zachowałam :-)
W zasadzie intensywnych starań nie było - Patryk zrobił nam niespodziewajkę![]()

). Piszę "testowaliśmy", bo mi mąż w tym pomógł. Byłam tak zestresowana, że nie mogłam trafić w test
tak mi się ręce trzęsły
. Pamietam jak oboje w niego wpatrywaliśmy się, najpierw pojawiła się jedna gruba krecha, a następnie druga blada, to był szok. Testowałam pierwszy raz w życiu
. Za godzinę mieliśmy jechać do mojej mamy się przywitać po 2 tygodniowej nieobecności. Nie chcieliśmy jeszcze mówić o ciąży, ale nie dało się ukryć. Chyba dziwnie się zachowywałam
. Mama spytała czy chcę się napić wina, odmówiłam, co było dziwne bo bardzo lubię wino. Wtedy siostra spytała czy jestem w ciąży, no i sie wydało
. Chyba miałam to na czole wypisane
. Następnego ranka powtórzyłam test i uwierzyłam. Kilka dni pózniej miałam zaplanowaną wizytę u gin, musiałam zrobić cytologię. No i na tej wizycie lekarka mi potwierdziła, że jestem w ciąży.Teściowie dowiedzieli się jakiś tydzień pózniej:-), a potem już cała rodzina.