marti8
Fanka BB :)
ccaroline85 proszę napisz mi jak się wchodzi na grupę dla aktywnych, jest jakiś szybki sposób, jakaś ciamajda chyba ze mnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My od momentu ślubu to caly czas bez zabezpieczeńHehehe, ja też test zachowałam
Ale długo długo go w ogóle nosiłam w torebce i co chwilę sprawdzałam, czy te kreseczki na pewno tam są![]()
Bo oprócz tego, ze pół roku było takich intensywnych staranek, to wcześniej przez 3 lata też nie stosowaliśmy w ogóle zabezpieczeń, więc trochę nam przyszło poczekać na tego fasolka naszego![]()
Kochana zdrówka!!Ja sie musze połozyc bo chyba mam gorączke.Buziaki i moze sie jeszcze pojawie.papa

ccaroline85 proszę napisz mi jak się wchodzi na grupę dla aktywnych, jest jakiś szybki sposób, jakaś ciamajda chyba ze mnie![]()
My odstawialismy tabletki od razu po ślubie czyli 1,5 roku temu ale jeszcze sie nie staralismy...i jak tylko zaczelismy starania ;-)w dniu spodziewanej miesiaczki czyli 15 lipca test negatywny wiec tego samego dnia u gina i mowie ze chcemy od lipca zacząć starania o dzidzie i czy musze sie jakos przygotowac bo 1 test jest negatywny jak sprobowalismy..on przepisal mi luteine i kazal byc cierpliwym, wiec zakupilam testy owaulacyjne ale miesicazki nie dostalam 15go wiec 28 podejrzanie robie drugi test i nasze uprawgnione dwie kreski
Wiec to byl nasz złoty strzał
niby nic sie nie wprowadza do organizmu tylko działamy miejscowo i wypluwamy ale mam obawy ..czy wiecie czy jest zakazane czy nie??