mirosia
Fanka BB :)
Ja jestem w trakcie kończenia studiów, więc będę musiała szukać jakiejś pracy.. Z jednej strony chciałabym tak 2 lata z małym posiedzieć, ale nie wiem jak to będzie finansowo u nas. Jak narazie jest kiepsko, a nie wiadomo kiedy moja siostra ma zamiar się wkońcu wyprowadzić z tego mieszkania, któro ma być moje. A jeżeli będzie to wygladało tak, a chyba na to się zanosi, że łądnych kilka lat, albo i więcej będą tu siedzieć, to wkońcu za przeproszeniem położę na to mieszkanię lachę i będę chciała jak najszybciej znaleźć jakąś pracę, żebyśmy mogli wziąć kredyt i kupić własne mieszkanie. Ale wtedy znowu nie wiadomo jak to będzie z opieką nad dzieckiem, ze złobkiem, godzinami pracy... Także wszystko wyjdzie w praniu.....

teraz to i mi się odechciało, bo się boję wywołania kurczy, ale wcześniej to miałam ochotę i to bardzo i powiem szczerze, że mi było przykro trochę... No ale z drugiej strony go rozumiem, bo wydaje mi się, że on chyba patrzy teraz na mnie jak na kobietę w błogosławionym stanie i seks z nią byłby jak grzech, albo jakieś zbeszczeszczenie mojego ciała hehe;-)No i wiadomo, że teraz jestem mniej sexy, bo brzuch mi urósł, sutki się zrobiły takie wielkie i mało apetyczne;-) Także sama ze sobą też bym sie nie pokochała hehe;-)