reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Normalnie bijecie wszelkie rekordy w szybkości pisania postów, jestem w szoku:szok:

Zacznę może od początku, póki jeszcze coś pamiętam.
ccaroline gratuluje córeczki.:-D
missiiss podziwiam Cię za Twoje pozytywne myślenie i nastawienie. Myślę, że dzięki temu szybciej zagości w twoim brzuszku nowe życie.
xXxIzuLQaxXx dobrze, że jest już lepiej.
Czarnuszka88 ja na Twoim miejscu to bym normalnie szwagra rozszarpała:wściekła/y:
marti8 mój mąż też jest lekarzem. Czy Twój też z racji wykonywanego zawodu jest czasami nadopiekuńczy?

Jeśli chodzi o siarę to mi już leciała w 20 tyg. Piersi mnie strasznie bolą i przez to w nocy nie mogę sobie znajść wygodnej pozycji do spania.:-(
owlrene uważaj na siebie, więcej odpoczywaj, wiem że to tylko tak łatwo się mówi, ale teraz dzidziuś jest najważniejszy.

Mag349
życze Ci wszystkiego najlepszego, przede wszystkim samych pogodnych dni w zyciu no przynajmniej do marca no i oczywiście wokoło tylko przyjaznych ludzi.

gaba82, candy6, katrinka7
też mam ostatnio ochotę na mandarynki tak codziennie koło kg zjadam , widocznie mój chłopczyk tego potrzebuje
Czarnuszka88 ja też uwielbiam marchewkę, dzisiaj sobie właśnie upichciłam do obiadu.
moniSkaBe nie nawiedzę urzędów, zawsze musisz na wszystko czekać i niczego u nich nie można załatwić w terminie.:wściekła/y:
dronka83 tez jestem chemikiem:-)
Czarnuszka88
zrobiłam kiedyś tak jak ty, miałam piekne długie łosy do pasa i zachciało mi się trwałej, niestety nie wyszął i musiałam obciąc do ramion:-(

Kurdę zmęczyłam się tym czytaniem i mam nadzieję, że nie zapomniałam o niczym.

dzisiaj pierwszy raz udalo mi sie zobaczyc jak sie brzuszek poruszyl od ruchow dzidziusia, tyle czatowalam na ten widok a dzisiaj gadalam z moją siostrą przez telefon i patrzylam sie na swoj brzuch i mi podskoczyl :-)

Witajcie ponownie!
Ja po usg, na bank chłopak - już trzeci raz tak mówią, także zaraz podam dane, aby wpisać mnie na listę. Mały waży 440g i z usg jest starszy o tydzień niż z OM. Poza tym wszystko dobrze, mały wiercioszek z niego. U mnie płytki nie nagrywają, ale zapytałam czy mąż może kamerą nagrać i babeczka się zgodziła, więc mamy i filmik
Polka84 Twój Franek, to spory chłopczyk - gratuluję.
Ja miałam hemoglobinę poprzednią 11,6, a ostatnio spadła i 10,7 - biorę tardyferon dwa razy dziennie.
Ccaroline jeśli można, to poproszę o dopisanie do listy - rodzice Małgosia i Jacek, płeć chłopiec, imię Ignacy (chyba, ale narazie niech tak będzie), data urodzin 31.03 - też tak niech zostanie. I jeśli bym mogła poprosić, to też chciałabym zaproszenie do grupy zamkniętej.
Ja już po obiadku, dojadałam wczorajszy. A teraz idę przygotować marynatę do karkówki, odstoi do rana i jutro upiekę, bo w sobotę goście. Do potem.

Ja jestem teraz tak nastawiona ze najlepiej miec swoje naturalne wlosy bez poprawek kurde i zdrowe i jakby sie nie wstalo to wteraczy przeczesac i sa ok.....juz teraz bym nie zrobila trwalej i boje sie cokolwiek robic z wlosami.....tylko farbuje ale to farbami bez amoniaku bo naturalne mam brązowe ale w czarnych mi lepiej

Wogole kiedys troszke o tym wspomniano ale zapytam jeszcze raz.... kiedy planujecie wrócic do pracy po porodzie ?? i wogole ile chcecie z dziecinka w domu siedziec i czy macie nianie czy do zlobka??

reklama
Do góry