reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale sie narobilam padam juz .
wszystko posprzatane pokuj niuni lsni teraz tylko zakupy i bedzie gotowe :)
Jesli nie kupie nic fajnego i taniego z uzywanych to juz mam meble na oku z ikkei :)

Uciekam spac jutro tez jest dzien i powoli bedzie wszystko porobione

Spijcie slodko
A foteczka??? pusty pokój najpierw, a potem urządzanie :tak:

A Owlrene pewnie się dubel wysłał?

Dobranoc!

reklama
Tak wlasnie AsiaKC to byl dubel a wykasowac nie dalam rady.

Ja wlasnie obiadek wszamalam.Mialam jeszcze lazanki ale tak pieknie rosolek dzieci mi zapachnial ze nie oparlam sie i wszamalam caly talerz a do ttego miesko z kurczaczka i juz pekam.
Ja tu o obiadku a wy spac sie ukladacie.

Tak zobaczylam dzis moj suwaczek i mnie juz 21 tydz sie zaczal.

Czytalyscie o tym prawie 9-cio kilogramowym noworodku?
Kurcze to dopiero kolos.Ogladalam zdjecia porownujace z innym noworodkiem to szok.
Moje maluch mialy 3,300 i 3,100 a on 3 razy tyle.

witajcie wieczorkiem,
już nadrobiłam codzienną lekturę BB :-D
widzę, że mamy teraz etap martwienia się kopniakami Maluchów, jak są i jak ich nie ma :-):-D ale to normalne, też tak mam
kamikaa
super, że z Niunią wszystko ok :-) i rewelacja, że takie dokładne badanie Ci gin zrobił :tak:
myślę, że lekarze się Tobą zajmą i wszystko się dobrze ułoży, trzeba być dobrej myśli :sorry:

Tak wlasnie AsiaKC to byl dubel a wykasowac nie dalam rady.

Ja wlasnie obiadek wszamalam.Mialam jeszcze lazanki ale tak pieknie rosolek dzieci mi zapachnial ze nie oparlam sie i wszamalam caly talerz a do ttego miesko z kurczaczka i juz pekam.
Ja tu o obiadku a wy spac sie ukladacie.

Tak zobaczylam dzis moj suwaczek i mnie juz 21 tydz sie zaczal.

Czytalyscie o tym prawie 9-cio kilogramowym noworodku?
Kurcze to dopiero kolos.Ogladalam zdjecia porownujace z innym noworodkiem to szok.
Moje maluch mialy 3,300 i 3,100 a on 3 razy tyle.

Mówili o tym dzieciątku w Polskiej TV :) ja słyszałam, podobno to wina leków, które matka musiała brać podczas ciąży :)

U mnie straszna mgła, nic przez okno nie widać i -1 stopni na termometrze, tak więc nastaje prawdziwa zima hehe. Ja dzisiaj na obiadek zrobię rybkę po grecku, a może któraś z was robiła ciasto rafaello? Jak tak czy jest smaczne, we wtorek urodziny męża i planuje jakiś torcik zrobić i ciacho. Pozdrawiam i miłego piątku życzę marcóweczki.

A ja nie moge spac choc u mnie srodek nocy.Moj synek strasznie kaszla i ma katar,a ja jak zwykle wtedy nie spie.Mam to ju od poczatku gdy tylko sie urodzil,a potem jeszcze zachorowal na zapalenie pluc i oskrzeli i miesiac spedzilam z nim w szpitalu ledwie z tego wyszedl bo na nic nie szedl i chodz teraz juz z niego duzy chlopczyk to strasznie sie denerwuje gdy tylko zakaszla,a jutro w szkole ma jeszcze wycieczke a nie chce jej opuscic.Dobrze ze to piatek to przez weekend troszke go przypilnuje.Dobrze ze nie ma goraczki,moze zatrzymam to juz w zalazku.

Hej witam się z rana:-)
Pospaliśmy dziś z Igorkiem do 8.00;-) hohohoho:-D
U mnie pogoda dziś lepsza, nie sypie i gdzieś tak daleko nawet słonko się przebija.

Ja dziś o obiad nie muszę się martwić , mamuśka moja nas zaprosiła na kotleciki mielone:-):-)

Zostawię między czasie małego u małmy i pobiegnę do sklepu z odzieżą ciążową, bo gdzieś mi mignął ostatnio nowy w moim mieście:szok:
I do kosmetycznego muszę się ruszyć bo jak na złość wszystko mi się po kończyło.

Jak człowiek wyrwię się z domu to nie wie gdzie najpierw ma lecieć i które sprawy najpierw pozałatwiać:-D:-D

Pozdrawiam Was kochane:-)Trzymajcie się cieplutko!!!

reklama
Do góry