reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

a o jakich porach?
bo my mamy obiadek ok. 14, a deserek ok. 17
to dać 2 obiadki pod rząd czy jak?
Ja daję rano ok 8-9 cycka a o 10 kaszkę na mleku albo owsiankę, Nestle ma pyszną ze śliwką! Potem jemy zależnie jak wyjdzie albo najpierw deser alo słoiczek. Kończymy zwykle mleczkiem na noc z hippa popijanym cycusiem, więc można powiedzieć że mamy 4 posiłki.

reklama
Miłozek w chorobie tez tylko cycus a teraz cycus na koncu wpierw duzoooo stałego jedzonka
Kasia,mam nadzieje ze i u nas tak bedzie:tak::-)
dziewczyny co można dać dziecku na 3 stały posiłek, bo my mamy w sumie 2? obiadek i deserek, a co jeszcze dać? czy deserek 2 razy?
Ja dawalam (przed choroba) np.2 razy kaszke,rano ryzowa,w poludnie obiadek i na wieczor kaszke manna-bobovity(taka bez gotowania,jak ryzowa)...no i w miedzy czasie cycus,a w nocy obowiazkowo 2 razy:sorry2:...z piciem bylo tak srednio,bo malo pila,a teraz jak chora i goraczke ma,to powiem wam ze robi postepy i zaczyna ladnie pic z kubeczka z dziobkiem:tak::-):-):-)

Aneczka,fajnie ci to sie napisalo:"w naszym wieku"...he,he....

u nas ok 6-7 (.)
9 deserek (czasem popije sokiem czasem(.))
12/13 obiad
15/16 (.)
ok 19 kasza poprawiona przed spaniem (.)
potem w nocy 1 lub 2 razy a czasem ze 3 bo nad ranem na raty (.)

reklama
Do góry