reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Jula zjada pół słoiczka i wypija pół butelki soczku i zastępuje jej to pełny posiłek.

No własnie o to mi chodziło :-) i wytrzymuje spokojnie te powiedzmy 3 godziny do następnego posiłku??

Moja zjada pół słoiczka wypija ponad pół butelki i po chwili woła o mleko :-)

Zobaczę co będzie jak zje cały :-p
Głodomor
Kurdę to jednak każde Dziecko inaczej :baffled:
Myślałam że słoiki spokojnie zastąpią Dziecku jeden posiłek i że będą wręcz bardziej sycące niż mleko :tak:

Mój Adrianek na razie zjada 1/3 słoiczka i zaraz podaje Mu jeszcze butelkę :tak:
Czy powinnam dać Mu najpierw soczku żeby popił słoik??

Moja mała zjada o 152'tej obiadek (cały słoiczek) i popija soczkiem, bo bez butli według niej, nie było posiłku :-D
Około 17'tej zjada pół słoiczka deserku i często nie woła już o mlesio.

Ulubiony smak to jabłko z delikatnym bananem!!

Czy waszym maluszkom po wprowadzeniu stałych pokarmów zmieniła się kupka? bo u nas jakaś taka jak u dorosłego prawie dziś była i kwiku przy tym było...rozumiem że na mleku samym to była taka rzadka a teraz się zmieni bo w końcu to stały pokarm?

Czy waszym maluszkom po wprowadzeniu stałych pokarmów zmieniła się kupka? bo u nas jakaś taka jak u dorosłego prawie dziś była i kwiku przy tym było...rozumiem że na mleku samym to była taka rzadka a teraz się zmieni bo w końcu to stały pokarm?

mojej sie zmieniła,nie jest juz luźna tylko ma konsytencje przetartego jabłka(sorki za opis)
i chyba soczek na razie odstawimy bo mała nie bardzo go chce pic z butki,a z łyżeczki też wypije tylko ciut,wiec po nowym roku znowu spróbujemy

reklama
Do góry