reklama
Jula zjada pół słoiczka i wypija pół butelki soczku i zastępuje jej to pełny posiłek.
Moja zjada pół słoiczka wypija ponad pół butelki i po chwili woła o mleko :-)
Zobaczę co będzie jak zje cały

_karincia_
Fanka BB :)
No własnie o to mi chodziło :-) i wytrzymuje spokojnie te powiedzmy 3 godziny do następnego posiłku??Jula zjada pół słoiczka i wypija pół butelki soczku i zastępuje jej to pełny posiłek.
Kurdę to jednak każde Dziecko inaczejMoja zjada pół słoiczka wypija ponad pół butelki i po chwili woła o mleko :-)
Zobaczę co będzie jak zje całyGłodomor

Myślałam że słoiki spokojnie zastąpią Dziecku jeden posiłek i że będą wręcz bardziej sycące niż mleko

Mój Adrianek na razie zjada 1/3 słoiczka i zaraz podaje Mu jeszcze butelkę

Czy powinnam dać Mu najpierw soczku żeby popił słoik??
Moja mała zjada o 152'tej obiadek (cały słoiczek) i popija soczkiem, bo bez butli według niej, nie było posiłku 
Około 17'tej zjada pół słoiczka deserku i często nie woła już o mlesio.
Ulubiony smak to jabłko z delikatnym bananem!!

Około 17'tej zjada pół słoiczka deserku i często nie woła już o mlesio.
Ulubiony smak to jabłko z delikatnym bananem!!
Mój Adrianek na razie zjada 1/3 słoiczka i zaraz podaje Mu jeszcze butelkę
Czy powinnam dać Mu najpierw soczku żeby popił słoik??
Podaj mu soczek wtedy się bardziej "zapcha" i nie zawoła za szybko o butle

Z czasem będzie zjadał więcej i na pewno zastąpi jeden posiłek :-)
maggie85
Mama M.
Czy waszym maluszkom po wprowadzeniu stałych pokarmów zmieniła się kupka? bo u nas jakaś taka jak u dorosłego prawie dziś była i kwiku przy tym było...rozumiem że na mleku samym to była taka rzadka a teraz się zmieni bo w końcu to stały pokarm?
Czy waszym maluszkom po wprowadzeniu stałych pokarmów zmieniła się kupka? bo u nas jakaś taka jak u dorosłego prawie dziś była i kwiku przy tym było...rozumiem że na mleku samym to była taka rzadka a teraz się zmieni bo w końcu to stały pokarm?
mojej sie zmieniła,nie jest juz luźna tylko ma konsytencje przetartego jabłka(sorki za opis)
i chyba soczek na razie odstawimy bo mała nie bardzo go chce pic z butki,a z łyżeczki też wypije tylko ciut,wiec po nowym roku znowu spróbujemy
MALINKA2109
Fanka BB :)
A mój Tomuś to już wcina marcheweczkę aż mu się micha cieszy i jabłuszko też
ale po marcheweczce to kupka jest bardziej no taka gęsta że tak się wyrażę...
ale po marcheweczce to kupka jest bardziej no taka gęsta że tak się wyrażę...
reklama
Podziel się: