reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
W takim razie za mało daję bo lekarz nic nie mówił o Bobovicie tylko o zwykłej kaszce manny :tak: więc skoro daję Bobovity to musze więcej dawać :-)
Dziękuje izabela :-p
manna z bobovity ma jeszcze inne rzeczy w składzie i dlatego daje się jej więcej
mi odpisała babka z bobovity, że 2 łyżeczki manny z bobovity odpowiadają 2-3g zwykłej manny, czyli pół łyżeczki te 2-3g
niedopatrzenie z mojej strony-babka napisała 2 płaskie łyżeczki suchego proszku a nie łyżki-SORRY
ma mi jeszcze odpowiedzieć na 1 pytanie, więc jak coś to dam znać

Ostatnia edycja:
manna z bobovity ma jeszcze inne rzeczy w składzie i dlatego daje się jej więcej
mi odpisała babka z bobovity, że 2 łyżeczki manny z bobovity odpowiadają 2-3g zwykłej manny, czyli pół łyżeczki te 2-3g
niedopatrzenie z mojej strony-babka napisała 2 płaskie łyżeczki suchego proszku a nie łyżki-SORRY
ma mi jeszcze odpowiedzieć na 1 pytanie, więc jak coś to dam znać
Ok, to czekam :tak:

Witajcie swiat chyba oszlal z tym glutenem:tak:
Mika ja podaje mojej mleczko z kaszka jakies 180/150 mleka i do tego 3 miarki z mleka kaszki babanowej jest troszke gestrze ale Madzia super zjada i jak zje o 19.30 to spi do 5 rano

Ja tak mialam ze starsza corka uzywalam butelek chyba z nuka tych waskich i tym smoczkiem taz mi sie strasznie ksztusila i wtedy zmienilam na avent tera tez mam avent i jest ok

reklama
Dziewczyny co podajecie maluszkom jako ostatni posiłek przed snem?:tak:
Mika ja daje mojej 150ml mleka mod. z 3 łyż. kleiku ryżowego ale też mam problem ze smoczkiem. Kupiłam z Aventa ten trójprzepływowy ale małej na "I" leciało po brodzie. Wczoraj wypróbowałam smoczek 3 z Tommee Tippee, bo mam ich większą butelkę i jest jakiś taki za miękki dla niej i wciąga się do środka butelki. A mają jeszcze takie zupełnie do kaszek z wielką dziurą. Ale z dwojga złego chyba już zostanę przy tym TT bo ma po prostu jedną dziurkę ciut większą. No i chce jej już dawać więcej niż 120ml. Wczoraj zjadła 150ml i było git.

Do góry