reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Joasiu, mieszkanko stoi juz dosc dlugo, teraz wsatwiaja okna i wykanczaja srodek....czyli okablowanie i otynkowanie.....
babka mowila ze za tydzien beda wykanczac w srodku...co to znaczy nie wiem hihihi.......
ale jest duzo jeszcze do zrobienia na zewnatrz bloku.....bo jest na razie sama cegla widoczna, balkony nie zrobione itp.
Ale maja czas bo wydac musza do 31 grudnia ......czyli jak dobrze pojdzie koniec lutego poczatek marca juz tam bedziemy mieszkac......
tak dlugo bedziemy musieli czekac bo sami bedziemy robic ''remont''....tzn. moj tato bedzie kladl kafelki, panele...itp.

nuśku czyli oddanie mieszkania następuje razem z oddaniem całego budynku? Niektórzy developerzy oddają mieszkania po kolei, tak jak są wykańczane, nawet jeśli nie skończą prac na zewnątrz. Nie wiem czy to dobrze, czy źle... Potem mieszkanie trzeba wysezonować, czyli musi postać ze 2 miesiące żeby wszystko wyschło, ale jak u Was oddają wszystko razem, to już będziecie mieć pewnie wysezonowane :tak: Minie szybciutko, zobaczysz :tak: Akurat na wiosnę się wprowadzicie, fajowo :-D

DZIEWCZYNY MAM PYTANIE....CHODZI O TO CZY KTORAS MA W DOMKU zamontoany podwieszany kibelek.......
starsznie mi sie one podobaja ale slyszalam duzo opini na jego temat....bardzo czesto osoby odradzaja go, ze niby czesto sie psuje spluczka i trzeba demontowac kafelki do naprawy.....:dry::confused:
Jak to jest......????
Ach bo juz sama nie wiem......moze lepiej zwykly i nie miec pozniej klopotu:sorry2::confused:

A tak wogole to wczoraj z mezusiem zaprojektowalismy kuchnie, chyba juz ostatecznie zostanie taka...;/
mowie chyba bo zmienialismy projekt chyba z trzy razy...hihihi
postaram sie wkleic fotke tylko nie wiem czy bede umiala....

To jest rzut z gory na pokuj i kuchnie

to by bylo na tyle....oczywiscie pokuj tak nie bedzie wygladal.....mebelki czy tapczan beda inne......patrzymy tylko na kuchnie.....:tak:;-)

Ach ten dodatkowy blat <maly> chce aby byl z mozliwoscia wsuwania pod ten duzy.....tak bedzie wiecej miejsca a w razie potrzeby mozna go uzyc....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nuśka fajna ta kuchnia:tak:, super ten pomysł z tymi stołami wsuwanymi jeden pod drugi - bardzo funkcjonalne uważam, szczególnie w małej kuchni:tak::-)
i tez bym pomyślała nad zabudowana lodówką, bardziej mi sie tak podoba jak jest zabudowana:tak:

Nuśka-co do podwieszanego kibelka, u mnie jest 7 lat -zadnych usterek, polecam!
Chyba najwazniejszy jest prawdłowy montaz, jedna ekipe musiałam pogonic, bo panowie postanowili nauczyc sie montowania urzadzenia w mojej łazience:wściekła/y:

A co lodówki-ja bym sie wcale nie upierała przy zabudowanej:no: Bardzo fajnie wygladaja tez wolnostojace np. w kolorze inox albo zółtym czy czerwonym.:tak:

Ach zazdroszcze Ci, ze tak szybko sie przeprowadzacie:tak:

Nuśka-co do podwieszanego kibelka, u mnie jest 7 lat -zadnych usterek, polecam!
Chyba najwazniejszy jest prawdłowy montaz, jedna ekipe musiałam pogonic, bo panowie postanowili nauczyc sie montowania urzadzenia w mojej łazience

my też wszystkie kibelki w domciu mamy podwieszane, prawie 6 lat i nie ma żadnego problemu, równiez polecam!!! też uważam, że wszystko zależy od dobrego montażu:tak:

Nuska fajny projekt. I dosyć duza ta Wasza kucnhnia:tak:
Kibelek podwieszany tez chcielismy ale nam wsytscy odradzali, zrezygnowaliśmy.

A co do lodówki to mi sie juz nie podobają w zabudowie, ja kupuje srebrną zeby pasowała do zlewu oraz piekarnika:tak:

Dziś wparwili na okna są bardzo ładne szczegolnie to balkonowe ma prawie 3 metry, 2 skrzydła oraz szprosy:)

reklama
Oliweczka, to cudne to balkonowe okno... Ja o takim właśnie marzę i w przyszłości mam zamiar zrobić sobie właśnie takie wyjście na taras...

Do góry