reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Alez Joasiek -chwal się , chwal! :-)
Myślę ,ze wszystkie jestesmy bardzo ciekawe efektu(ja bardzo)-w koncu urzadzanie nowego lokum i remonty pochłonęły Cie tak bardzo , że zapominasz o BB ;-)

madzix o BB trudno zapomnieć ;-) Totalny brak czasu i tylko i wyłącznie to (patrz: Nieobecności)

reklama
Karolina sam wszystko wymyślałam...i powiem ci, ze już wiele rzeczy mi sie nie podoba, np kolory na korytarzu....ale za rok przemaluje

Joasiek pokazuje i to szybciutko, bo na pewno masz cudownie...mój domek to zblednie...

Karolina sam wszystko wymyślałam...i powiem ci, ze już wiele rzeczy mi sie nie podoba, np kolory na korytarzu....ale za rok przemaluje

Mysia w takim razie gratuluje smaku i gustu. Wszystko wyglada swietnie. A kolory na scianach wiadomo inaczej wygladaja niz na etykiecie farby, wiec nie wiem jaki efekt chcialas uzyskac, ale ten obecny jest tez swietny.

Joasiek pokazuje i to szybciutko, bo na pewno masz cudownie...mój domek to zblednie...

Dzieńdoberek :sorry2: Pokażę... ale dopiero we wrześniu jak kuchnia przyjedzie, bo to najważniejsza część domku dla mnie :tak:
A teraz zmykam do pracy :crazy::-(

Oliwieczka a Ty już masz kuchnię, czy przegapiłam zdjęcie? Mam okropne braki, więc pewnie tak... :sorry2:

Mysiu przesliczna macie chatke:tak::-) ale zdecydowanie do skromnych nie nalezy:no::-D

My wczoraj bylismy w Poznaniu w ikei i leryła merlę:laugh2::-p <nie wiem jak to napisac>
meble do lazienki, do pokoju Julki i do kuchni na pewno tam kupujemy.........kurcze dosc ze taniej, lepsze wykonanie jak u nas w Pile to z przewozem wyjdzie mniej jak na miejscu..............
tak wogole to nie wiedzialam ze to wszystko bedzie takie pokrecone.....meble snia mi sie juz po nocach....JAK WY TO LASKI ZNOSICIE....?????te remonty przeprowadzki i zakupy.........
ja mam to jescze przed soba a juz mnie stres zrzera...............moze dlatego ze mamy ograniczone fundusze i musimy niezle sie nakombinowac by nam wystarczylo na wszystko:-:)sorry2:sama nie wiem....
Bynajmniej juz mam dosc nowego mieszkania:dry::sorry2:

Nuska, a pamiętasz jak ja pisałam,zę mam dośc budowy, wybierania i szukania..niby milutkie to jest, ale jak trzeba wszystko na raz to az sie odechciewa

Karolina, Irtasia, Rozalka dziękuje...miło słyszeć taki słowa..nawet nie myslałam, zę mam taki gust..lunie prostote i praktyczność oraz elegancje za razem

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieńdoberek :sorry2: Pokażę... ale dopiero we wrześniu jak kuchnia przyjedzie, bo to najważniejsza część domku dla mnie :tak:
A teraz zmykam do pracy :crazy::-(

Oliwieczka a Ty już masz kuchnię, czy przegapiłam zdjęcie? Mam okropne braki, więc pewnie tak... :sorry2:

Mam ale jeszcze nie w domu :-D mysle ze w nastepnym tygodniu jez bedzie:tak::-)

Do góry