reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

sliczne te zasłonki:-):tak:, zachorowałam na nie:sorry2: Agusia powiedz mi tylko jakie szerokie sa te zasłonki bo na stronie Ikei jest napisane że szerokośc 120cm, ale to jest szerokośc jednej zasłonki tak:confused: a w opakowaniu są dwie:confused: beda pasowały do Hubkowego pokoju, bo mebelki beda pomaranczowo- zielone (jutro jedziemy zamawiać, jak tylko kaska z wypłaty wpłynie na konto:-)), sciany sa pomaranczowe:-)

reklama
Dzieki dziewczyny:-) ale to wcale nie jest az tak duzy metraz, ale cieszy mnie to własnie że bede na swoim...i bede robic to co chce, u siebie...czyli nie kiedy wypada a kiedy mam na to ochote...dol ma okolo 60 m2 wiec nie az tak duzo, kuchnia i salon tylko tyle na dole pomieszczen...dopiero na gorze 2 pokoje wyjdą i lazienka...to wcale nie jest az tak dużo...ale fakt kuchnia jest dosyc przestrzenna :-) i pokoj tem ma 5 na 5 m2;-)

najwazniejsze ze w koncu to moje...tylko moje :cool2:
Hmmm...tylko 60 m2:szok::szok::szok:
To ja nie powiem ile ma moje M:tak::baffled:

Ewamat, rzeczywiscie apartamentowiec. Sczegolnie tan apartament 2-pokojowy o metrazu 33,3 m kw.
My w PL mamy apartamet ;-);-) 3-pokojowy (47 m kw.). :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry