Wow Super !!!

ciekawe jak długo Irtasia to będzie na ścianie bo zaraz pewnie cos nowego wymyślisz 
Joasiek super kuchnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ciekawe jak długo Irtasia to będzie na ścianie bo zaraz pewnie cos nowego wymyślisz 

zamalowalam to takim specjalnym specyfikiem zeby szlo myc sciane jak sie pobrudzi i mam nadzieje ze dlugo wytrzymaWow Super !!!ciekawe jak długo Irtasia to będzie na ścianie bo zaraz pewnie cos nowego wymyślisz
![]()

potwierdzamJoasiek jak milo ze sie wkoncu odezwalas....teskno nam tu bez Ciebie.....
Kuchnia jest przesliczna![]()
:-)
Może kiedyś i ja się takiej "dorobię";-) Pewnie i reszta mieszkania jest stylowo urządzona i byłabym pod wrażeniem
Zresztą co i rusz coś nowego pewnie malujesz, zamalowywując "stare" dzieła;-)Tylko u Jacki zamalowalam stareIrtasia czasem się zastanawiam czy Ty masz jeszcze wolne ściany w domuZresztą co i rusz coś nowego pewnie malujesz, zamalowywując "stare" dzieła;-)

tylko musze poczekac az K przyniesie pudlo z babkami bo potrzebny mi brokat na napis
;-)

I spełniłam swoje marzenie :-)Marzy mi się taki hoker do kuchni![]()