reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Oj Joasiek jak zobaczyłam Twoją kuchnię to nie mogłam się napatrzeć:sorry2: Może kiedyś i ja się takiej "dorobię";-) Pewnie i reszta mieszkania jest stylowo urządzona i byłabym pod wrażeniem:tak:
Irtasia czasem się zastanawiam czy Ty masz jeszcze wolne ściany w domu:-D Zresztą co i rusz coś nowego pewnie malujesz, zamalowywując "stare" dzieła;-)

Irtasia czasem się zastanawiam czy Ty masz jeszcze wolne ściany w domu:-D Zresztą co i rusz coś nowego pewnie malujesz, zamalowywując "stare" dzieła;-)
Tylko u Jacki zamalowalam stare:tak:

A tak pozatym to nastepny malunek gptowy i u Jacki jestem gotowa:tak: tylko musze poczekac az K przyniesie pudlo z babkami bo potrzebny mi brokat na napis:tak:

W imieniu mojej kuchni dziękuję ślicznie za komplementy :zawstydzona/y:;-)

aga-pg a ja byłam przekonana, że Ty masz taką kuchnię jak moja stara w Krakowie.. coś mi się majaczy że nawet o cenie pisałyśmy że Twoja w BRW wyszła prawie 2 razy drożej niż moja u stolarza? Ale pewnie coś pokręciłam.....

Teraz ja robiłam tą w BRW i jak rzadko kogoś chcę do czegoś zniechęcić, to tu mogę śmiało napisać - OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM bo montaż tej mojej kuchni to była po prostu jakaś masakra.... :no::baffled:

Załączniki

• HOKER.JPG
    HOKER.JPG
    32,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry