reklama

nastroje i humorki :)))

Oj Nemezis...jakbyś nie miała się czym przejmować ;) Każda przyszła mama jest piękna i koniec!!!! Nie przejmuj się niczym tylko gnaj na basen i popraw sobie humorek.

reklama
Nemezis, mi też na plecach wyskoczyły pryszcze, chociaz zawsze miałam gładkie, ale olewam to, a na głowie odrost juz jakieś 3 cm ma albo i więcej ale też olewam, wybiorę się do fryzjera, ale może po 20 tyg. teraz przeczekam i nie martwię się swoim wyglądem. Mąż i tak teraz bardziej brzusiem zainteresowany:))))

dzięki dziewczyny za motywację i podniesienie samooceny ;D W supie niech się wstydzi ten kto widzi!! Pójdę a co! ;D A co do włosów na nogach to też wam tak rosną?? Bo jestem przerażona NIGDY nie miałam czegoś TAKIEGO!!!

no cóż ::)

trzeba umieć się z siebie śmiać inaczej nas deprecha dopadnie i co wtedy zrobią nasi biedni mężowie... ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D
dziewczyny dajcie spokój, bo ja się w głos zaśmiewam z Waszych tekstów o gorylim owłosieniu co na butach leży, a przecież w pracy jestem no!  ::)
;D ;D ;D ;D

reklama
Oj Silvanka, trochę śmiechu nie zaszkodzi, a temat można jeszcze rozwinąć np. o kłaki....pod pachami.... ;D
nie wspominając nic o strefie intymnej.... ;D ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry