Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ola! Ja miałam dokładnie to samo w sobote w nocy, obudzili mnie o 1 taką muzyczką i nie mogłam zasnąć, a w niedzielę rano do pracy...a brzmiało strasznie głośno - przez ten remont w łazience i dziure zamiast wentylatora to słyszałm jakby u mnie w drugim pokoju grali...Potem mi te polskie przeboje sie sniłyOla.K pisze:Ale miałam nockę !!!wyobraźcie sobie,że moi sąsiedzi pod nami mieszkający zrobili sobie imprezkę o 23 :00 i "basowali" do 3 nad ranem..Majteczki w kropeczki, Krawczyk, Wiśniewski cały repertuar zanam ..mam dosyć i jeszcze głośny śpiew.Byłam tak wkurzona w nocy( sama bo mąż na służbie), na stoliku drżały szklanki od basów i postanowiłam dzisiaj zadziałać i zwrócić im w końcu uwagę,że sami nie mieszkają i jak po raz wtóry się powtórzy nocna libacja( a potrafią tak co sobota) to zadzwonię po żandarmerię, chociaż jestem daleka od konfliktów ale spokój teraz i w nocy każdemu się należy. Przeprosiła sąsiadka i zobaczymy...
Ja pytałam lekarza - zaleca chodzenie na basen, ja kiedyś pływałam codziennie (ładnych parę lat temu) ostatnio rzadziej ale i tak jest to mój ulubiony sport, wiec spytałam. Podobno nie ma większego ryzyka zarażenia sie czymś w wodzie - trzeba jedynie uważać pod prysznicem i w szatni - nie kłaść byle gdzie ręcznika, chodzić w klapkach, nie siadać...Raz sie już wybrałam-tydzień temu i byłam bardzo szczęśliwa, na razie więcej nie miałam czasu ale jak tylko znajde chwilę to pędzę na basen.kropecka pisze:ja nawet nie wiem czy są takie specjalne baseny dla kobiet w ciąży, ale myślę że nic mi nie grozi w tych chlorowanych basenach. Natomiast co do sauny i gorących kąpieli to wolę nie ryzykować. Podobno kobiety w Finlandii korzystają z saun przez całą ciążę ale wydaje mi się że to zależy od tego czy organizm jest przyzwyczajony do tego czy nie. Mój nie jest, byłam na saunie kilka razy w życiu i nie chcę ryzykować.
Nemezis olej to!! Ja zawsze miałam dużo i mocnych i ciemnych włosów (nogi, pachwiny) a teraz właśnie rosną jak szalone!! Mam ich dość ale ogoliłam i na basen poszłam...W ogóle to się martwiłam czy to normalne że one tak mocniej w ciąży rosna ale z tego co piszecie wygląda na to, że tak...Nemezis pisze:Wiecie co a propos basenu to marzę żeby nań pochodzić, ale mam okropne pryszcze na dekolcie i plecach. A od 2 tygodni włosy w różnych nieciekawych miejscach rosną mi jak szalone ( na nogach mam takie że wyglądam jak szympans!!!zaczęły mi też rosnąc na palcach u stóp!!!
) za to na głowie tak się przerzedziły że co rusz to mam prześwit! Wszystko to razem z takim nijakim brzuchem ( nie wyglądam jak zaciążona ale jak kluska!) powoduje że wstydzę się pójść na basen
Myślicie że powinnam to chromolić i pomomo szokowania wyglądem (no może po depilacji gorylich nóg) jednak pójść?? Nie wiem co mam robić ale powoli wpadam w depresję. Ryczę już nawet po romantycznych komediach kończących się "i żyli długo i szczęśliwie" ba! rycze na reklamie Visa Mastercard z wigilią z pierwszym wnukiem!!!!!!!!! Mąż wysiada. Może ten basen by pomogł? ???