reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

czarnykot TY chyba bedziesz miec wielki brzuszek, bo jak juz cie tak fajnie wysadziło:)))))))))

Ja startuje z wagą 59kg przy wzroście 164, z małym taka samą miałam wagę a skonczyłam 76kg :szok: wiec teraz wydaje mi sie ze bedzie podobnie choc licze po cichutku ze jednak 72 kg to max :-D

reklama
Moze i cos w tym jest.Normalnie brzuchol mi rosnie i wszyscy mowia,ze moj maluch to chyba z 5 kg bedzie przy porodzie wazyc :szok: Oby nie hehe,bo chyba beda mnie w Polsce slyszec jak rodze :-D

Ja mam w chwili obecnej taki brzuszek ;-) Ł. twierdzi,że urósł,mi też się tak wydaje,ale pierwsze zdjęcie robione na jaja z koleżanką,jak się wygłupiałyśmy,więc nie patrzcie na głupi wyraz twarzy...:
fgn.jpg

Co do powiedzenia,że jestem w ciąży to wparowałam do mamy,akurat tego dnia mojego Ł mama u niej spała usiadłam i powiedziałam,że jestem w ciąży po czym powiedziałam,że się śpieszę ;-) ogółem u mojej mamy nie by ło wielkiej radości,a mama Ł. niby się cieszy,ale ja tam akurat nie interesuje się Jej opinią bo bardzo mnie wkurzyła...

Ostatnia edycja:
no na drugim zdjęciu to już widać mały brzuszek ciążowy :-) U mnie to jeszcze długo nie będzie widać bo mam pozostałości po ostatniej ciąży, ale dżinsy stały się lekko przyciasne i raczej już w dresach chodzę.

firanka fajny maly brzusio ciazowy :tak: A ja juz myslalam,ze tylko mnie tak wydelo hehe.Moze Twoj dzidzius tez bedzie 5 kg przy porodzie wazyl;-):-p

ewka no tak jest jak się dobiorę z Renatką i świrujemy ;-)

czarnykot Boże chroń...wszystko byle nie 5 kg...

firanka, na drugim zdjęciu już widać śliczny brzusio :tak:

bajeczka, ja moje ulubione jeansy już też niestety odłożyłam do szafy... zaczęły mnie uciskać na brzuchu, choć jeszcze go nie widać.

Firanka, po zdjęciu widać, że niezła jajcara z Ciebie:-)..a brzusio fajniutki..
Kota-behemota, ja podobnie..niby biodrówki, a już mnie piją..jak jechałam ostatnio autem, musiałam je rozpiąć, bo myślałam, że nie wydolę..:zawstydzona/y:

reklama
Do góry